Er du en af dem, som drømmer om, at stå på en scene, skrive en bog, komme mere frem med dine budskaber, og lade dig blive set og hørt, eller måske noget helt andet ? 

Men du gør det ikke – fordi du ALDIG kan finde det rigtige tidspunkt, de helt rigtige emner, eller finde følelsen af, at det er godt nok det du har lavet. 

Måske fordi du er bange for at blive dømt ligesom du dømmer andre.

Jeg kan selv komme til at dømme, og opdagede lige idag, at jeg dømte 2 ret dygtige herre. De har et opslag på facebook, hvor de reklamerer for deres produkt på ENGELSK.

Dommeren i mig, mener så ikke, at de taler  godt nok engelsk, til at lave reklamen på engelsk.. what.. Det er sgu da pisse sejt, at de stiller sig op, og taler på engelsk, selvom de ikke er flydende i sproget.

Og dommen fra mig handler jo bare om, at jeg ikke selv ville risikere at lave noget på engelsk – selvom jeg jo på den måde ville kunne nå ud til MANGE flere. 

Jeg tror på, at når du holder op med at dømme andre, stopper du også med at  dømme dig selv – eller måske er det sådan, at når du holder op med at dømme dig selv, holder du op med at dømme andre 

I hvert fald, kan frygt for dom, og hermed fiasko holde os mennesker væk fra en masse, som vi i virkeligheden gerne vil og går og drømmer om – og som sikkert også er en del af vores unikke sjælsvej. 

Vi er bange for at fejle, og dermed blive dømt, vi er bange for at være for meget og dermed blive dømt. 

Jeg snakke med mange, som synes at visse personer, som fylder, kommer ud med sig selv, og brander sig meget på de sociale medier er til at brække sig over. 

De får beskyldninger for, at være for meget, for ærlig, for udstillende, for alt alt muligt. 

I virkeligheden er det fordi, at disse person som dømmer de her offentlige personer, selv har en drøm om at blive set, hørt – og være inspirerede for mange mennesker. 

Men de gør det ikke, i frygt for at blive dømt.. som de selv dømmer andre. 

Så tæm din indre dommer, og kom ud over kanten.. Der hvor du lever det liv du drømmer om. 

Jeg har massevis af punkter folk kan dømme mig på, hvis de vil. Jeg siger det jeg tror på, og fornemmer er rigtigt. Jeg er ikke belæst, og har en masse faktaviden.. Jeg oplever verden istedet for at læse om den. 

Det er der sikker nogen, som synes er helt forfærdeligt, for jeg har jo ikke evidens for det jeg siger og skriver… 

Det var også et problem for mig, på et tidspunkt, for syntes, at jeg skulle have kilder, og det hele skulle være så perfekt. 

Det gjorde, at jeg ikke kom ud med noget som helst, og delte kun af min viden, når jeg var helt sikker på, at andre også sagde noget lignende. 

Skriver også nogen gange som vinden blæser. Når jeg har noget på hjerte løber det ud af mig, og så kan jeg ikke nå at tjekke om der er tastefejl, stavefejl osv. 

Har hele mit liv, eller fra jeg begyndte at skrive, haft problemer med E og Æ, kan ikke høre, hvornår jeg skal bruge det ene eller andet bogstav, men har lært det uden ad, sådan nogenlunde. 

Der er sikker nogen, som vil dømme mig for det, men jeg nu valgt, at være fløjtende lige glad. 

Dem som har brug for fakta, og tekst uden tastefejl, E/Æ stavefejl mm. må finde en anden af følge og blive inspireret af. 

Jeg er mig, og jeg deler og inspirerer ud fra, hvem JEG er. 

Jeg ønske for dig, at du skal finde dig selv god nok, bare fordi du er dig. Og med alt havd du indeholder af “fejl” og “mangler” 

Jeg hepper på dig. 

Kærligst

Mette

 Ps. Har du lyst til at se, hvordan jeg kan hjælpe dig, så tjek mine tilbud ud HER