Er du træt af, ikke at få udlevet dine drømme, Inden for job, parforhold, eller bare livet generelt ?

Synes du det hele kører lidt i ring,  selvom du egentlig har en intention om at ændre på tingenes tilstand ?

kunne du tænke dig, at udleve mere af dig og den du er, samt få skabt mere flow og glæde ?

Så kan forløbet her, måske være noget for dig.

 

 

                  4 trins raketten : Fra drøm til realitet.

 

Da jeg arbejder intuitivt. Vil hver forløb blive tilpasset den enkelte. Men her er alligeve en lille rettesnor.

 

1. Afklaring. Er dine drømme i overenstemmelse med DIG, og den du er. Hvad kan evt. justeres, så du handler ud fra din unikke livsvej.

2. Bliv fri af selvsabotage. Dybdegående healing af de blokeringer, som holder dig tilbage fra at udleve dine drømme. Kropsscanning, hvor du selv er med hele vejen.
3. Din Vej til handling. Hvad skal der skabes mod til, og sættes handling på nu, for at du kan opnå det du drømmer om, og komme ind, på din unikke livsvej ?
4. Opfølgning. Hvordan er det, at gå på vejen ? Hvor føler du succes, og hvor svigter modet evt. stadig en smule ?

 

 

 

 

Forløbet foregår i min klik i Vejle, eller over Skype.

Bonus : 1 gang fjernhealing – værdi 400 kr. Plus en unik meditation, som du får til evigt eje – værdi 247 kr.

Samlet værdi for hele forløbet 4647 kr.

Du betaler kun 3600 kr.

Beløbet kan betales i aftalte rater.

Forløbet bestilles via formularen her under.

Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan aftale tid for en gratis afklarende samtale på

 

10 + 6 =

Tusind tak Mette. Det har været fantastisk og jeg har fået så meget mere med mig end jeg kunne forestille mig❤️

Jeg havde længe gået og vidst at jeg skulle noget andet. Der måtte være noget mere til mig end der hvor jeg var. Jeg havde så svært ved at finde ud af hvad jeg skulle og at lytte til min intuition. Jeg drømte bare om at kende mig selv 100%, at vide hvem jeg var og hvad jeg stod for. Samtidig med at jeg drømmer om at blive selvstændig, men jeg følte ikke at jeg kunne komme videre. Da du så havde et tilbud på forløb, var jeg meget i tvivl om jeg skulle slå til, men er så glad for at jeg gjorde det for hvor har det givet mig meget?   Du er fantastisk, du er kærlig og støttende og jeg følte mig tryg fra start af. Du var spot on, du er hurtig og jeg har fået så meget ud af forløbet, mere end jeg kunne drømme om. Det var lige hvad jeg havde behov for – at få forståelse for min situation og hvorfor den var sådan, at blive udrenset og få fjernet blokeringer som var en fantastisk følelse. Jeg har ikke prøvet noget lignende og kunne mærke det så meget i min krop.    Jeg ved nu hvad min vej er og glæder mig til at gå videre. Jeg glæder mig til den videre proces og min videre udvikling. Jeg har helt klart fået klarhed over hvad jeg skal, hvilket jeg ikke havde fået uden din hjælp. Jeg har sluppet min kontrol mere, jeg er blevet mere positiv, mere afslappet og hviler mere i mig selv. Jeg føler også at jeg kan lytte til min intuition mere, men glæder mig til at det hele lander mere i mig. Generelt ser jeg mig selv i et mere positivt lys. Alt dette var ikke sket uden din hjælp, så tusind tusind tak. At du var så skarp på hvad jeg skulle og at jeg kan mærke at det er rigtigt, gør det hele til en fantastisk oplevelse.  Jeg er så klar til at rykke. 

Sanne