6 trins raketten :

Mod til at udleve dine drømme som selvstændig

Dette forløb, er til dig, som ønsker at blive selvstændig, eller som allerede er det, men hvor du ikke rigtig kommer helt i mål.

Måske fordi du ikke rigtig tør tage de skridt der skal til. Måske er du bange for den forandring din succes vil skabe i dit liv ? 

6. Trins raketten, hjælper dig, med at fjerne de blokeringer der står i vejen, for at du kan tage handling på dine drømme.

Da jeg arbejder intuitivt. Vil hver forløb blive tilpasset den enkelte. 

Se mere om forløbet

Her

 4 trins raketten :

Fra drøm til realitet.

Er du træt af, ikke at få udlevet dine drømme, Inden for job, parforhold, eller bare livet generelt ?

Synes du det hele kører lidt i ring,  selvom du egentlig har en intention om at ændre på tingenes tilstand ?

kunne du tænke dig, at udleve mere af dig og den du er, samt få skabt mere flow og glæde ?

Så kan forløbet her måske være noget for dig.

Se mere om forløbet

Her

 

4 trins raket 

Et unikt forløb for unge. 

Skal du til at træffe valg omkring uddannelse ?

Går i i 9. 10. Eller måske på gymnasiet, handelskole eller andet, hvor du skal til at tage beslutning om videre forløb ? 

Kan du mærke, at du er i tvivl om hvilken vej du skal vælge og hvad der sådan rigtigt er DIG. 

Er du bange for at vælge “forkert” ? 

Er du bange for ikke at være dygtigt nok ?

Kræver du rigtig meget af dig selv ? 

Kunne du tænke dig, at blive klogere på dit potentiale, og dine unikke evner ?

Vil du kunne se en maga fordel i at være meget bedre til at lytte til dig selv, og følge din vej, med ro og sikkerhed i sindet ? 

Så er dette forløb nok noget for dig. 

Se mere om forløbet

Her

Enkelt session

 Overordnet klarhed

 Du kan også bestille tid til en enkelt session.

 Sessionen foregår enten via Skype eller i min klinik i Vejle. 

 En sessione varer ca. 70 min. Pris 1000 kr. 

 Under sessionen bruger jeg de evner (clairvoyance,healing,coaching mm.) og metoder der er nødvendige for, at jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

 Under en sessione, kan vi kigge på alle aspekter af dit liv, og få set på hvordan du kan tage handling, for at komme tættere på din livsvej, få et bedre forhold til din mand, kærest, kone, kolleger. 

 Vi kan også kigge på, hvilket job eller uddannelse der vil passe bedst til dig, og dine unikke potentialer 

Se mere om sessioner

 Her

 

Før jeg startede på Mettes 6 trins raket forløb var jeg usikker på, om det jeg kan er godt nok til at bygge en virksomhed op med. Jeg havde drømmen men manglede helt klart modet til at føre den ud i livet. Det gør jeg nu.
Mettes ro og begejstring under hele forløbet har virkelig hjulpet mig til at mærke “kaldet” i min drøm om at blive selvstændig.
Igennem forløbet har jeg arbejdet med hvad der er kernen i mit budskab, hvem min målgruppe er og ikke mindst: de gode følelser ved at komme ud med mit budskab.
Forløbet har helt klart været med til at opbygge min tillid til mig selv og det jeg kan, som er det helt essentielle, når man skal udleve sin drøm som selvstændig!
Giver Mette de varmeste anbefalinger.
Helene Smith

Relations coach, Relationskompaniet

Jeg var hos Mette i starten af januar. Havde en masse ubekendte i forhold til mit arbejde, der skulle ske omstrukturering mm.
jeg har nu gjort som mette/guiderne rådede mig til og starter i nyt job pr. 1/4
Mette lærte mig, at tænke stort.
Gå efter det bedste
Lytte til min intuition
Samle mod og handle på det.
Det gav hvad jeg ønskede, og jeg glæde mig nu helt vildt til mit nye job, som passer endnu bedre til mig, end noget andet job.
Uden din og guidernes vejledning, havde jeg aldrig turde søge lige netop det job
Følte mig, så set helt ind i sjælen
Tak til Mette.
Var også deltager på Ha’ det MAX. Sikke en fantastisk aften. Jeg er Fan. Tager med igen næste gang det bliver holdt, bare for at indsnuse noget energi

Annette Due Hald

Indkøber

4 trins raketten, gjorde præcis det for mig, som jeg havde brug for. 

Har været i tvivl om mIt parforhold. 

Skulle vi blive sammen eller ej. 

Efter 4 trins raketten, er jeg nu bevidst om hvor jeg selv spænder ben, i forhold til at have det forhold til min kæreste som jeg drømmer om. 

Det var et rigtig berigende forløb, Mette rammer plet, støtter og hjælper. Sikke en proces jeg har været i, og stadig er. 

Her ca. 1 måned efter forløbet, har min kæreste og jeg meget bedre kommunikation, der er flere sjove, smilende dage, og jeg ved nu meget mere om, hvorfor jeg reagerer som jeg gør nogen gange, og hvad jeg skal gøre ved det. 

Tak for hjælpen Mette du får 5 ud af 5 stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Karina

Tandplejer

Tusind tak Mette. Det har været fantastisk og jeg har fået så meget mere med mig end jeg kunne 
forestille mig❤️

Jeg havde længe gået og vidst at jeg skulle noget andet. Der måtte være noget mere til mig end der hvor jeg var. Jeg havde så svært ved at finde ud af hvad jeg skulle og at lytte til min intuition. Jeg drømte bare om at kende mig selv 100%, at vide hvem jeg var og hvad jeg stod for. Samtidig med at jeg drømmer om at blive selvstændig, men jeg følte ikke at jeg kunne komme videre.

Da du så havde et tilbud på forløb, var jeg meget i tvivl om jeg skulle slå til, men er så glad for at jeg gjorde det for hvor har det givet mig meget?   Du er fantastisk, du er kærlig og støttende og jeg følte mig tryg fra start af.

Du var spot on, du er hurtig og jeg har fået så meget ud af forløbet, mere end jeg kunne drømme om. Det var lige hvad jeg havde behov for – at få forståelse for min situation og hvorfor den var sådan, at blive udrenset og få fjernet blokeringer som var en fantastisk følelse. Jeg har ikke prøvet noget lignende og kunne mærke det så meget i min krop. 

Jeg ved nu hvad min vej er og glæder mig til at gå videre. Jeg glæder mig til den videre proces og min videre udvikling. Jeg har helt klart fået klarhed over hvad jeg skal, hvilket jeg ikke havde fået uden din hjælp. Jeg har sluppet min kontrol mere, jeg er blevet mere positiv, mere afslappet og hviler mere i mig selv. Jeg føler også at jeg kan lytte til min intuition mere, men glæder mig til at det hele lander mere i mig. Generelt ser jeg mig selv i et mere positivt lys. Alt dette var ikke sket uden din hjælp, så tusind tusind tak. At du var så skarp på hvad jeg skulle og at jeg kan mærke at det er rigtigt, gør det hele til en fantastisk oplevelse.  Jeg er så klar til at rykke.    Anonym

Kommende selvstændig coach

Facebook Posts

3 hours ago

MetteOxholm.dk

Jeg elsker når mennesker tør at vise deres uperfekte. Det mig lov til også at gøre det ⭐️💃🏼🦄💕

Når jeg er sammen med mennesker, som tør at dele af deres ægte jeg - fortælle om deres udfordringer, deres sårbarhed, styrker og passion

Så føler jeg mig rigtig godt tilpas, i det jeg også føler, at det er meget mere ok, at være mig, med alt det der er.

Kender du ikke det ? Det er så befriende, at der ikke er nogen “dresscode” i forhold til, hvilket ansigt og opførsel man skal tage på, fordi dem man er sammen med, bare er dem de er, helt ind i deres essens, og det er godt nok.

For nogen år siden talte jeg med en mand, som var gået helt ned med stress, han havde det rigtigt dårligt, af flere årsager.

Han kom til mig, og sagde : Mette, jeg har besluttet, at jeg vil dele ALT med dig.

De ting han delte, var helt naturlige følelser og tanker som vi mennesker har, men fordi han ikke tidligere havde delt sine tanker og følelser HELT ærligt, havde andre heller ikke haft lyst til at dele med ham, og han vidste derfor ikke, at vi alle kan have disse skæve, selvdestruktive tanker som han gik rundt med.

Det at han ikke havde andre at spejle sig i, gjorde at han følte sig helt helt forkert. Ja faktisk havde han tanker om, at være psykopat - hvilket han bestem ikke er.

Ved, at han efterfølgende er begyndt at dele mere med andre, hvilket er med til at gøre, at han ikke får alle disse tanker om at være helt forkert, skingrende skør... mm.

Vi har alle vore udfordringer - del for pokker - del - og føl dig mere hel.
(Wiiiiiii det rimede 💃🏼)

Ha’ en rigtig smuk dag 💕
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

MetteOxholm.dk

Lige for tiden, bliver jeg ofte gjort opmærksom på, at jeg HAR tillid som min grundstamme, og handler der ud fra.
Også selvom den bliver udfordret indimellem.

Som her den anden dag, da jeg endte i en kø på to timer, på vej hen for at få benzin på.. Der kunne jeg mærke, at min tillid blev udfordret lidt, for kunne jeg nå hen til tanken ? -

Begyndte at planlægge som om jeg IKKE havde tillid, om hvordan, jeg hurtigt kunne komme ind til siden, også så jeg ikke generede eventuelle udrykningskøretøjer....

opdagede så hvad jeg havde gang i.
SELVFØLGELIG skulle jeg nok nå, at komme hen til en tank inden jeg løb tør.

Tillid tillid tillid 🙏😉💕 Har du tillid ?

#tillid #frekvens #dukanduvildutørdugør #drømme #sjælsvej #livsvej
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

MetteOxholm.dk

🦄Så er de magiske kort vendt🦄

⭐️OBS. Se den unikke mulighed i bunden af dette opslag 👏🙏👏

💕1. Dømmekraft.

Ikke alt er, hvad det ser ud til
Hold fast ved det, du ved
Bevar dine drømme som en hemmelighed

Se nøje på denne situation, før du foretager dig yderligere, eller træffer en afgørelse. Et tilbud eller forslag, kan syne fristende ved første øjekast, men der foregår noget under overfladen. Der er en skjult grund til, at det måske ikke er det bedste valg lige i øjeblikket.
Nogen tilbageholder måske informationer for dig, eller prøver at aflede din opmærksomhed fra en mindre tillokkende sandhed.
Gå ikke videre med sagen, men grav dybere, indtil du har det fulde billede. Uanset hvad andre siger, så brug din dømmekraft, og stol på din egen viden. Hvis det hele forekommer lidt uigennemskueligt, - selvom der ikke er nogen åbenlys grund til tvivl- så følg din fornemmelse. Undgå at træffe en afgørelse, som ikke føles helt på højde, min din egen opfattelse, og vær ikke nervøs for at gå glip af noget. Hvis det ikke er det rigtige, skyldes det, at der er noget meget bedre på vej.
Denne enhjørning, og hans jomfruelige ledsager opfordrer dig til, at bevare dine drømme so en hemmelighed indtil videre. Du er måske begejstret for en ny idé, men det er bedre at holde den for di selv, så længe den er i de tidlige stadier, af manifestation. Dine spirende drømme er kostbare, og der skal kun kritik til, fra en enkelt person, før deres magi forsvinder.
Andre deler måske ikke din opfattelse af, at noget er muligt. Så hold indtil videre dine planer og ideer tæt på kroppen og del dem først, når de føles stærke nok.

💕2. Uskyld

Giv dig god tid til at lege
Giv næring til dit indre barn
Lev med barnets sans for det forunderlige

Dit indre barn er det uskyldige aspekt af dig selv, der stadig tror på magi og mirakler uden at stille spørgsmål. Dette indre barn kan være din bedste forbundsfælle, når du skaber dine drømme, men kun når han/hun føler sig elsket sikker og får lov til at lege. Hvis dit indre barn, bliver såret, skræmt, eller forsømt, kan han/hun sabotere, forsinke eller afholde dig fra, at opnå større mål i livet.
Denne blide enhjørninge-moder og hendes kære baby opmuntrer dig til at vær opmærksom på dit indre barn og give hende/ham massevis af kærlighed, healing og næring. Lad dem vide, at det er sikkert at lege. Lad dem tage del, i det magiske og sjove i dit liv.
Hvis du blev misbrugt som barn, eller blev udsat for mobning eller andre traumer, kan dette kort være et budskab om, at opsøge healing for disse sår, så du kan komme videre med dit liv. Det kan også være en opfordring til at leve i større uskyld, ved at se det gode i folk, og tro på livets magi.
Bed baby-enhjørningen om hjælp til at ære og elske dit indre barn, at kræve din uskyld tilbage og at tilbringe mere tid i forundring. Så vil mirakler ske.

💕3. Mildhed

Vær venlig mod dig selv, og andre
Sæt pris på din mildhed
Tal kærlige ord

Dette kort repræsenterer en mild og sensitiv sjæl, med stærk forbindelse, til dyr og naturen. Det er en der har tendens til, at føle sig malplaceret i denne verden, fuld af travle mennesker. Du føler dig måske mere overvældet end sædvanlig eller finder, at du har brug for at tilbringe mere tid alene i rolige omgivelser.
Enhjørningerne opfordrer dig til, at respektere dit ønske om fred og ro, og ved, at mildhed er en hellig gave, som skal næres og udtrykkes når det er muligt. Sensitivitet er en indikator på kraftige intuitive og psykiske evner, der bør næres og ikke undertrykkes.
Du kan føle dig ubehageligt til mode ved at indlade dig på en konflikt, befinde dig i en konfrontatorisk position eller indse at det er på tide, at tage parti for dig selv. At reager på en situation med venlighed gør dig ikke svag. Din blidhed kommer af dyb styrke og umådeligt indre mod. Snarere end at vige tilbage for en situation eller spekulere på, om du skal udtrykke dig stærkere og højere, så er det vigtigt, at du forstår, at du også kan gøre det på en blid og kærlig måde. Menneskeheden har brug for milde sjæle til at vise vejen, til en ny virkelighed. En virkelighed, hvor venlighed og medfølelse opfattes som de højeste kvaliteter.
Du kan vise vejen, ved at dele din mildhed med andre, og påvise hvordan man kan elske og ære hvert eneste levende væsen.
Du kan hjælpe andre til at forstå, hvordan venlighed kan være en styrke, og opmuntre andre sensitive sjæle til at erkende deres gaver.
Dette kort opfordrer dig til bevidst aktivisme, Hvor du kan gå i brechen for uskyldige dyr, på en kærlig men alligevel kraftfuld måde. Vær mere villig til at tale kærlige ord og vise venlige handlinger. Lad dit smukke blide lys skinne klarere i verden.

HAR MEGA MEGET LYST TIL AT GIVE LIDT EKATRA I DAG🦄💃🏼🌟

Så har du et spørgsmål, enten til dit privatliv, eller din business sÅ skriv det i tråden her under. Så vil jeg tune ind, og svare clairvoyantisk på dit spørgsmål. 💕

Lav spørgsmålet så enkelt og direkte som muligt.

Hvis der kommer rigtig mange spørgsmål, tillader jeg mig kun at svare på de 10 første. ⭐️

Smuk dag til dig. ⭐️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag HVER måned en unik fjernhealing, som støtter dig i processen hen i mod, at udleve dine drømme

You have Successfully Subscribed!