6 trins raketten :

Mod til at udleve dine drømme som selvstændig

Dette forløb, er til dig, som ønsker at blive selvstændig, eller som allerede er det, men hvor du ikke rigtig kommer helt i mål.

Måske fordi du ikke rigtig tør tage de skridt der skal til. Måske er du bange for den forandring din succes vil skabe i dit liv ? 

6. Trins raketten, hjælper dig, med at fjerne de blokeringer der står i vejen, for at du kan tage handling på dine drømme.

Da jeg arbejder intuitivt. Vil hver forløb blive tilpasset den enkelte. 

Se mere om forløbet

Her

 4 trins raketten :

Fra drøm til realitet.

Er du træt af, ikke at få udlevet dine drømme, Inden for job, parforhold, eller bare livet generelt ?

Synes du det hele kører lidt i ring,  selvom du egentlig har en intention om at ændre på tingenes tilstand ?

kunne du tænke dig, at udleve mere af dig og den du er, samt få skabt mere flow og glæde ?

Så kan forløbet her måske være noget for dig.

Se mere om forløbet

Her

 

4 trins raket 

Et unikt forløb for unge. 

Skal du til at træffe valg omkring uddannelse ?

Går i i 9. 10. Eller måske på gymnasiet, handelskole eller andet, hvor du skal til at tage beslutning om videre forløb ? 

Kan du mærke, at du er i tvivl om hvilken vej du skal vælge og hvad der sådan rigtigt er DIG. 

Er du bange for at vælge “forkert” ? 

Er du bange for ikke at være dygtigt nok ?

Kræver du rigtig meget af dig selv ? 

Kunne du tænke dig, at blive klogere på dit potentiale, og dine unikke evner ?

Vil du kunne se en maga fordel i at være meget bedre til at lytte til dig selv, og følge din vej, med ro og sikkerhed i sindet ? 

Så er dette forløb nok noget for dig. 

Se mere om forløbet

Her

Enkelt session

 Overordnet klarhed

 Du kan også bestille tid til en enkelt session.

 Sessionen foregår enten via Skype eller i min klinik i Vejle. 

 En sessione varer ca. 70 min. Pris 1000 kr. 

 Under sessionen bruger jeg de evner (clairvoyance,healing,coaching mm.) og metoder der er nødvendige for, at jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

 Under en sessione, kan vi kigge på alle aspekter af dit liv, og få set på hvordan du kan tage handling, for at komme tættere på din livsvej, få et bedre forhold til din mand, kærest, kone, kolleger. 

 Vi kan også kigge på, hvilket job eller uddannelse der vil passe bedst til dig, og dine unikke potentialer 

Se mere om sessioner

 Her

 

Før jeg startede på Mettes 6 trins raket forløb var jeg usikker på, om det jeg kan er godt nok til at bygge en virksomhed op med. Jeg havde drømmen men manglede helt klart modet til at føre den ud i livet. Det gør jeg nu.
Mettes ro og begejstring under hele forløbet har virkelig hjulpet mig til at mærke “kaldet” i min drøm om at blive selvstændig.
Igennem forløbet har jeg arbejdet med hvad der er kernen i mit budskab, hvem min målgruppe er og ikke mindst: de gode følelser ved at komme ud med mit budskab.
Forløbet har helt klart været med til at opbygge min tillid til mig selv og det jeg kan, som er det helt essentielle, når man skal udleve sin drøm som selvstændig!
Giver Mette de varmeste anbefalinger.
Helene Smith

Relations coach, Relationskompaniet

Jeg var hos Mette i starten af januar. Havde en masse ubekendte i forhold til mit arbejde, der skulle ske omstrukturering mm.
jeg har nu gjort som mette/guiderne rådede mig til og starter i nyt job pr. 1/4
Mette lærte mig, at tænke stort.
Gå efter det bedste
Lytte til min intuition
Samle mod og handle på det.
Det gav hvad jeg ønskede, og jeg glæde mig nu helt vildt til mit nye job, som passer endnu bedre til mig, end noget andet job.
Uden din og guidernes vejledning, havde jeg aldrig turde søge lige netop det job
Følte mig, så set helt ind i sjælen
Tak til Mette.
Var også deltager på Ha’ det MAX. Sikke en fantastisk aften. Jeg er Fan. Tager med igen næste gang det bliver holdt, bare for at indsnuse noget energi

Annette Due Hald

Indkøber

4 trins raketten, gjorde præcis det for mig, som jeg havde brug for. 

Har været i tvivl om mIt parforhold. 

Skulle vi blive sammen eller ej. 

Efter 4 trins raketten, er jeg nu bevidst om hvor jeg selv spænder ben, i forhold til at have det forhold til min kæreste som jeg drømmer om. 

Det var et rigtig berigende forløb, Mette rammer plet, støtter og hjælper. Sikke en proces jeg har været i, og stadig er. 

Her ca. 1 måned efter forløbet, har min kæreste og jeg meget bedre kommunikation, der er flere sjove, smilende dage, og jeg ved nu meget mere om, hvorfor jeg reagerer som jeg gør nogen gange, og hvad jeg skal gøre ved det. 

Tak for hjælpen Mette du får 5 ud af 5 stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karina

Tandplejer

Tusind tak Mette. Det har været fantastisk og jeg har fået så meget mere med mig end jeg kunne 
forestille mig❤️

Jeg havde længe gået og vidst at jeg skulle noget andet. Der måtte være noget mere til mig end der hvor jeg var. Jeg havde så svært ved at finde ud af hvad jeg skulle og at lytte til min intuition. Jeg drømte bare om at kende mig selv 100%, at vide hvem jeg var og hvad jeg stod for. Samtidig med at jeg drømmer om at blive selvstændig, men jeg følte ikke at jeg kunne komme videre.

Da du så havde et tilbud på forløb, var jeg meget i tvivl om jeg skulle slå til, men er så glad for at jeg gjorde det for hvor har det givet mig meget?   Du er fantastisk, du er kærlig og støttende og jeg følte mig tryg fra start af.

Du var spot on, du er hurtig og jeg har fået så meget ud af forløbet, mere end jeg kunne drømme om. Det var lige hvad jeg havde behov for – at få forståelse for min situation og hvorfor den var sådan, at blive udrenset og få fjernet blokeringer som var en fantastisk følelse. Jeg har ikke prøvet noget lignende og kunne mærke det så meget i min krop. 

Jeg ved nu hvad min vej er og glæder mig til at gå videre. Jeg glæder mig til den videre proces og min videre udvikling. Jeg har helt klart fået klarhed over hvad jeg skal, hvilket jeg ikke havde fået uden din hjælp. Jeg har sluppet min kontrol mere, jeg er blevet mere positiv, mere afslappet og hviler mere i mig selv. Jeg føler også at jeg kan lytte til min intuition mere, men glæder mig til at det hele lander mere i mig. Generelt ser jeg mig selv i et mere positivt lys. Alt dette var ikke sket uden din hjælp, så tusind tusind tak. At du var så skarp på hvad jeg skulle og at jeg kan mærke at det er rigtigt, gør det hele til en fantastisk oplevelse.  Jeg er så klar til at rykke.   

Anonym

Kommende selvstændig coach

[instagram-feed]
[custom-facebook-feed]