Ses vi til Ha’ det MAX 2.0 ?

Onsdag den 14/11 2018 kl. 19.00 – 21.30

I Bygningen I Vejle (ved Anlæget 14, 7100 Vejle) 

Ved du allerede nu, at du bare må med. 

Link til billet for 1 person 380 kr. HER

Link til billet for 2 personer 680 kr. HER

Ha’ det MAX blev skabt, da jeg for alvor begyndte at lyttet il min sjæls stemme, min essens. Jeg fik at vide, at jeg skulle lave et event om MOD , MOD til at træde ind på din unikke livsvej. 

Jeg tror på, at vi kan slippe for mange fysisk sygdomme, stress og depression, hvis vi går på vores unikke livsvej. Den vej, hvor vi lytter til vores intuition, er i flow og hvor livet føles lidt nemmere, sjovere og mere berigende.

 

Synes du nogen gange at der går lidt for meget hamsterhjul og leverpostej i hverdagen ?

Har du drømme (store som små) som higer efter at blive udlevet ?

Er du bange for at træde ud af din komfortzone ?

Kunne du tænke dig, at blive bedre til at lytte til din intuition, og handle herefter, og dermed udleve Dig, DINE drømme, mål og visioner  ?

Kunne du tænke at høre om, hvordan mod kan påvirke din livsglæde ?

Er der sider af dig, ideer, visioner og andet indre liv, som skubber på, for at komme i blomst og sige: tadaaaaaaa her er jeg ?

Vil du elske at føle dig mere powerfuld og i balance med hvem du er helt ind i din essens ?

kunne du tænke dig et ordentligt skud glæde, og en metode til altid at finde den igen ? 

Så er det festlige, inspirerende event Ha’ det MAX måske noget for dig ?

❤️ ❤️ ❤️

Er du klar til at prøve noget nyt ?

Har du lyst til at fylde dit liv med energi, glæde, og mod til at udleve dine drømme, og dermed forøge din livskvalitet ?

Så er Ha’ det MAX noget for dig !

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Du får en fantastisk aften med masser af inspiration til at leve et mere fyldestgørende og gladere liv i flow. Du får redskaber i form af meditation, manifestationsteknikker, affirmationsredskaber mm. 

Du får værktøjer til at lytte til din intuition, og få sat handling på dine inderste drømme.

Du skal forvente en aften, med gang i energien, hvor du får serveret metoder til at mærke, hvad der gør dig glad i låget.

Du skal forvente at få brugbare teknikker, til et liv i flow, hvor drømme er nogen der bliver udlevet.

Du skal forvente at have en festlig og sjov aften, blandet med en godt portion indsigter til at berige dit liv.

Del med kolleger, venner, eller familier – der bliver helt sikkert noget at snakke om efterfølgende.

Når du deltager i Ha’ det MAX bliver du inspireret af den professionelle clairvoyant, healer og coach Mette Oxholm, som til daglig arbejder med at hjælpe folk, med at udleve deres drømme.

Hun inspirerer dig på bedste vis til at gå efter de indre og ydre tilstande, du ønsker. Du får en fantastisk sjov og lærerig aften på dine præmisser.

Som bonus kan du glæde dig til :

 • en goodiebag til selvforkælelse, og med fantastiske ting der kan hjælpe dig med at fastholde dit fokus på din drømmetilværelse (Til de 80 første tilmeldte) 
 • adgang til en lukket Facebook gruppe hvor du kan dele oplevelser, hente hjælp, og finde mere inspiration til et liv i flow med kontakt til din essens.
 • unik chancen for at vinde en 1:1 session med Mette Oxholm plus andre behandlere. 

Der serveres vand og frugt i pausen.

 

Forkæl dig selv, dine drømme og visioner

Ta’ til Ha’ det MAX onsdag den 14/11 kl. 19.00 – 21.30

Hvorfor ? Fordi du fortjener det, bare fordi du er dig ❤️ 

Klik herunder for køb af billetter 

Pris for 2 personer kun 680 kr.

Pris for 1 person 380 kr. 

 OBS. Der er kun goodiebags til de 80 første tilmeldte.

Deltagere på Ha’ det MAX udtaler :

Min datter og jeg havde glædet  os længe til arrangementet ”Ha’ det Max”.  Det var ud over vores forventninger vildt inspirerende, fantastisk stemning, gode redskaber og helt igennem et meget professionelt opbygget arrangement. Ud over at vi var flyvende denne aften, vores motivation var i top – vi skulle bare ”HA DET MAX” HVER dag!! Vi svævede den aften i troen på, JA vi kunne sgu godt finde motivation og turde være os selv og gøre præcis hvad vi ville for at HA DET MAX…..   Hverdagen kom og jeg mærkede, at jeg stod i situationer hvor jeg automatisk ville være ”safe” i min komfortzone som jeg kendte.  MEN så var det Mettes ord poppede op og jeg tænkte – jeg tør godt – hvad kan der ske ? udover følelsen af at være herre i eget liv.  Det er fantastisk.  Ærligt – så startede jeg i det små, med at vælge det jeg mærkede i mig selv i stedet for at tænke på omverden og andre, men efterhånden som tiden er gået er jeg gået all in – eller næsten da. Jeg bliver mere og mere tro mod mig selv og VIL HA DET MAX. Jeg fandt ud af, at det var mig selv som begrænsede mig selv og det hjalp Mettes event mig til at se og få øjnene op – ja for mig selv.  Jeg har det MAX!! Men jeg tænker hele tiden – jeg kan nok mere end det – det skal udforskes. TAK Mette for et energisk skub bagi.    Jeg skal bestemt med i næste arrangement og kan anbefale det til ALLE – ALLE burde give sig selv det skub og tage i mod Mettes energier og fantastiske redskaber.  
Mette M. 47 år.

Min oplevelse med ha’ det max var enormt spændende. Det var udfordrende, grænseoverskridende, men vigtigst af alt kunne jeg mærke, at det var grænseudvidende.    Da jeg mødte op til Mettes event, havde jeg i en længere periode følt, at meget gik i mod mig. Skoletræthed, jeg følte forventninger fra andre, som jeg ikke følte jeg kunne opfylde.  Og mit eget hoved, som så buldrede derudaf med tanker om alt muligt. Det er et svært tankemønster. Men med det samme jeg så kom ind til Mettes event, følte jeg en fantastisk glæde. Høj, glad musik. Glade mennesker OG DANS ? helt  ukompliceret skønt at være i det rum. Lidt ligesom at være et barn i leg, som Mette også snakkede om.    Og det tænker jeg tit på – altså barne mig, efter jeg har været til Ha’ det MAX. For tit kan mine tanker stadig suse afsted med ting, som ikke havde behøvet at fylde, men så øver jeg mig på at sige til mig selv, hvad ville lille Nanna have gjort og ønsket. Og det er en af de smukke budskaber, som jeg har taget med fra ha’ det MAX. Hvis man tænker på sit engang lille jeg, så synes jeg nogle gange, det bliver lidt nemmere det hele.  Der tog man lidt lettere på tingene og var mere i nuet. Turde at lade sig være begejstret over små dejlige ting i hverdagen, og turde være modig. Det øver jeg mig på nu. Jeg øver mig på, at mærke efter og jeg tænker meget på, hvad jeg godt kunne lide som lille. For der var man bare, så når mit hoved er lidt forvirret, om hvem jeg er, så hjælper lille mig mig på vej igen. ?    Jeg synes, at det er så fedt, alt det Mette gør! OG modigt, hun er vildt inspirerende ? Jeg glæder mig til endnu et event i november. 
Nanna 19 år

Studerende

Jeg var til Ha’ det Max med mine venner, og det er en oplevelse, som vi stadig snakker om. Tit støder vi ind i en af livets hændelser, som ender med et blik på hinanden og sætningen ”Ha’ det max”. At turde drømme stort og holde fast i drømmen, at turde ville sig selv og være ærlig om det, at omgive sig med det der er godt for en uden at have dårlig samvittighed, fordi Mette har fortalt dig (og du tror på det), at du er det værd, helt som du er, det er blot nogle af de gaver, jeg har fået med fra Ha’ det Max. Det har sat gang i en masse tanker og handlemønstre, som bliver ved at være aktive i mig, og det er jeg bare super glad for. Super aften med en masse værktøjer, der er lette at bruge.
Janne 39

Ha’ det max :Foredraget var aktivt, oplysende, brugbart og underholdende og mine kolleger og jeg havde en skøøøøn aften med grin, dans, alvor og fik overskreden en del grænser ?Hvis/når der kommer en to’er er jeg ihvertfald KLAR ?
Karin Juelsen

Zoneterapeut

For nyligt deltog jeg i “ ha det MAX” , tænk at møde Mette så strålende og øsende ud med livslyst… ærlig og Rammer plet med “ hverdags tanke baseret forhindringer “der forhindre mangt og meget, var mette med på ens skuldre døgnet rundt …. wauwww hvad ku det så ikke blive til? Hun fanger den dybe følelse af lykke , vi formodentlig alle har prøvet i glimt hvor vi ku ALT på basis af indre livskraft. Hjertes kraft og  Lyset i os alle.
Susanne West

Selvstændig kiropraktor

Jeg var til Ha`det MAX i Marts måned, og eventet påvirker mig stadig. Jeg bruger flere af de metoder Mette fortalte om, og de VIRKER. jeg fik nogen syn den aften, under en af øvelserne, som jeg bare måtte handle på. Og er nu i et helt nyt job, mit DRØMMEJOB. havde det ikke været for Mette og hendes fantastiske energi og måde at formidle på, havde jeg nok ikke rykket så hurtigt, måske aldrig. skal helt sikkert med til Ha´det MAX igen. Det var en uforglemmelig aften, og jeg ved, at Mette kan gøre det igen.
Lone

pædagog

Hvem er Ha’ det MAX for  

 • For dig som synes at Normen, Burde, og Skulle, har for meget tag i dig
 • For dig som gerne vil udleve lidt mere af dig, end det du allerede gør
 • For dig som ønsker at være mere modig 
 • For dig, som gene vil have mere flow i livet 
 • For dig, som gerne vil manifestere skønne følelser og hændelser i dit liv
 • For dig som gerne vil være bedre til at træffe valg, og handle på dem.
 • For dig, som gerne vil lidt mere i kontakt med din indre Pippi og have et ordentligt skud GLÆDE.
 • For dig som gerne vil turde shine noget mere
 • For dig, der gerne vil Ha’ det MAX

Hvem er Ha’ det Max Ikke for

 • Ikke for dig, som allerede udleve hele dig, og siger: tadaaaaa her er jeg 
 • Ikke for dig, som gir’ pokker i Normen, Burde og Skulle 
 • Ikke for dig, som allerede skinner for fuld kraft
 • Ikke for dig, som vil nøjes
 • Ikke for dig, som da har det god nok, og ikke vil have mere ud af livet 
 • Ikke for dig, som allerede har max god kontakt til din indre Pippi
 • Ikke for dig, som allerede er fri af frygt, for alt muligt
 • Ikke for dig, som allerede er god til at manifestere gode følelser, og gode hændelser for dig selv. 
 • Ikke for dig, som allerede udlever alle dine drømme 

Glæder mig SÅ sindssygt meget til endnu en Ha’ det MAX fest. Fyldt med indsigter og brugbare redskaber til dig 

 

Sikrer dig en livsforandrende oplevelse. 

 

klik herunder for køb:

Billet for 2 personer 680 kr.

Billet til 1 person 380 kr.    

OBS. Der er kun goodiebags til de 80 første tilmeldte.