Jeg har søgt Mettes hjælp, både i form af sessioner og også hvis jeg har stået i situationer, hvor jeg havde brug for et konkret svar.
Mette har en skøn personlighed. Altid positiv, indfølende, konkret og giver mig – med et kærlig blink i øjnene – det puf jeg har brug for.
Under mine samtaler med Mette bliver der både grint og grædt og jeg går derfra med en følelse af ro i sindet og en lyst til at gå ud og “erobre verden”.
Jeg får svar på de ting der er svære og som fylder, og gode råd i forhold til små og større ting både lige nu og i fremtiden.
Jeg har, med Mettes hjælp, fået tillid og mod til at handle på mine ønsker.
Helt konkret har det betydet, at jeg er rigtig godt på vej til at skabe det liv, jeg ønsker, jeg lytter og stoler mere på mig selv og har mod til at sige ja tak til de oplevelser livet byder på. Det har bl.a. givet mig nogle dejlige rejser til udlandet og betydet, at jeg er sammen med den mand jeg ønsker.
Som nævnt, opsøger jeg Mette løbende og det vil jeg fortsætte med. Jeg vil klart anbefale hende til alle der har brug for et kærligt skub i den rigtige retning.
Lone Andersen

Pædagog

Jeg har brugt Mette løbende over flere år som coach/ clairvoyant . Hun er enestående i at møde en med åbent hjerte og en glæde der smitter prompte. ?Hun er tilstedeværende og i nuet. Man bliver set og hørt . Det er et underfundigt univers der åbner sig i hendes selskab , der sparker liv i ens store drømme, visioner og livsglæde med stor ærlighed og nye facetter der viser en helhed og vej frem understøttet af “ kendte som glemte “ resourcer inden i mig. Latter/ glæde såvel som tårer og stilhed. Guldkorn og forunderlighed . For nyligt deltog jeg i “ ha det MAX” , tænk at møde Mette så strålende og øsende ud med livslyst… ærlig og Rammer plet med “ hverdags tanke baseret forhindringer “der forhindre mangt og meget var hun med på ens skuldre døgnet rundt …. wauwww hvad ku det så ikke blive til? Hun fanger den dybe følelse af lykke , vi formodentlig alle har prøvet i glimt hvor vi ku ALT på basis af indre livskraft. Hjertes kraft og  Lyset i os alle.
Susanne Vest - Kristensen

Selvstændig kiropraktor

Jeg var hos Mette i starten af januar. Havde en masse ubekendte i forhold til mit arbejde, der skulle ske omstrukturering mm.
jeg har nu gjort som mette/guiderne rådede mig til og starter i nyt job pr. 1/4
Mette lærte mig, at tænke stort.
Gå efter det bedste
Lytte til min intuition
Samle mod og handle på det.
Det gav hvad jeg ønskede, og jeg glæde mig nu helt vildt til mit nye job, som passer endnu bedre til mig, end noget andet job.
Uden din og guidernes vejledning, havde jeg aldrig turde søge lige netop det job
Følte mig, så set helt ind i sjælen
Tak til Mette.
Var også deltager på Ha’ det MAX. Sikke en fantastisk aften. Jeg er Fan. Tager med igen næste gang det bliver holdt, bare for at indsnuse noget af energien
Anette Due Hansen

Indkøber

Mette har en meget skøn naturlighed og jeg følte mig straks godt tilpas i hendes selskab. Jeg var meget spændt på det specielt 1 gang til en clairvoyance/healing.
Jeg faldt hurtigt til ro og nød samtalen der var både seriøs og munter.
Kunne klart bruge de informationer jeg fik , både her og nu men osse til senere brug.

Ha’ det max :
Foredraget var aktivt, oplysende, brugbart og underholdende og mine veninder og jeg havde en skøøøøn aften med grin, dans, alvor og fik overskreden en del grænser 😀

Hvis der kommer en to’er er jeg ihvertfald KLAR 🙂

Karin Juelsen

Selvstændig

Tusind tak Mette. Det har været fantastisk og jeg har fået så meget mere med mig end jeg kunne 
forestille mig❤️

Jeg havde længe gået og vidst at jeg skulle noget andet. Der måtte være noget mere til mig end der hvor jeg var. Jeg havde så svært ved at finde ud af hvad jeg skulle og at lytte til min intuition. Jeg drømte bare om at kende mig selv 100%, at vide hvem jeg var og hvad jeg stod for. Samtidig med at jeg drømmer om at blive selvstændig, men jeg følte ikke at jeg kunne komme videre.

Da du så havde et tilbud på forløb, var jeg meget i tvivl om jeg skulle slå til, men er så glad for at jeg gjorde det for hvor har det givet mig meget?   Du er fantastisk, du er kærlig og støttende og jeg følte mig tryg fra start af.

Du var spot on, du er hurtig og jeg har fået så meget ud af forløbet, mere end jeg kunne drømme om. Det var lige hvad jeg havde behov for – at få forståelse for min situation og hvorfor den var sådan, at blive udrenset og få fjernet blokeringer som var en fantastisk følelse. Jeg har ikke prøvet noget lignende og kunne mærke det så meget i min krop. 

Jeg ved nu hvad min vej er og glæder mig til at gå videre. Jeg glæder mig til den videre proces og min videre udvikling. Jeg har helt klart fået klarhed over hvad jeg skal, hvilket jeg ikke havde fået uden din hjælp. Jeg har sluppet min kontrol mere, jeg er blevet mere positiv, mere afslappet og hviler mere i mig selv. Jeg føler også at jeg kan lytte til min intuition mere, men glæder mig til at det hele lander mere i mig. Generelt ser jeg mig selv i et mere positivt lys. Alt dette var ikke sket uden din hjælp, så tusind tusind tak. At du var så skarp på hvad jeg skulle og at jeg kan mærke at det er rigtigt, gør det hele til en fantastisk oplevelse.  Jeg er så klar til at rykke.   

 

Anonym

Kommende selvstændig coach

Før jeg startede på Mettes 6 trins raket forløb var jeg usikker på, om det jeg kan er godt nok til at bygge en virksomhed op med. Jeg havde drømmen men manglede helt klart modet til at føre den ud i livet. Det gør jeg nu.
Mettes ro og begejstring under hele forløbet har virkelig hjulpet mig til at mærke “kaldet” i min drøm om at blive selvstændig.
Igennem forløbet har jeg arbejdet med hvad der er kernen i mit budskab, hvem min målgruppe er og ikke mindst: de gode følelser ved at komme ud med mit budskab.
Forløbet har helt klart været med til at opbygge min tillid til mig selv og det jeg kan, som er det helt essentielle, når man skal udleve sin drøm som selvstændig!
Giver Mette de varmeste anbefalinger.

 

Helene Smith

Relations coach, Relationskompaniet

15 + 11 =