Jeg  har flere gange benyttet mig af mailclairvoyance hos Mette. Hver gang, er jeg duperet over hendes evne til at tune ind på mig. Mange problemer er blevet løst ved at jeg har kontaktet Mette, samtidig med, at jeg har fået større indsigt i mig selv.  Det er som om jeg genfinder vejen, hver gang. Mette får mine bedste anbefalinger jeg er overvældet over det hun kan.
Lene

Bogholder

Mette rammer så præcis, jeg er lamslået over, hvor godt hun spottede mig. Jeg ved nu, hvad mine næste skridt skal være.
Jeanette

Fysiologisk massør

Mailclairvoyance

Ofte er det sådan, at vi har en masse hamsterhjulsproblematikker, du ved dem der, hvor vi bliver ved med at køre i ring, og som vi har svært har svært ved at se os ud af. De problemer/ udfordringer, der står i vejen for, eller rettere vi lader stå i vejen for, at vi starter på at udleve vores inderste drømme, fordi vi ikke liiiiige, ved hvordan det skal gribes an.

Så hvis du går og tumler med noget, som hindrer dig i at komme videre, (job, relationer, manglende viden om dine evner ect.) Hvis du er gået lidt i stå, eller har nogen problematikker, som du ikke umiddelbart kan se dig ud af, så kan en mailclairvoyance være noget for dig.

Det kan også ske, at du måske kan du mærke, at du er kommet lidt på afveje, og mangler noget retning, på vejen mod at udleve dine smukke drømme. Her kan en mailclairvoyance også være metoden, der hjælper dig ind på din unikke vej igen.

Du kan spørge om hvad som helst. Bare sørg for, at spørgsmålene er så præcise som muligt, da du får svar på det du spørger om.

Jeg stiller ikke ind på sygdom og død. Ej heller 3. Person. Hvis du har problematikker omk. en anden person, kan jeg se energien mellem jer, og hvordan DU kan forholde dig, og hvad DU kan gøre i situationen.

Du sender bare en mail, med dine spørgsmål, så svarer jeg så hurtigt  jeg  kan, inden for 4 dage. 
MAIL: Livsglad@metteoxholm.dk 

Pris. 450 kr.

Betaling via Mobilpay nr. 25746. (Den hedder by Oxholm) 

Ønskes andre betalingsmuligheder, siger du bare til.