Din underbevidsthed kan finde vejen til dit mål, hvis du giver den et kort at følge.

Mindscaping er en effektiv teknik hvor vi sammen arbejder med at få dit underbevidste til at finde den rette og letteste vej for dig.

Dit ubevidste sind arbejder på, at holde dig tryg og beskytte dig. Det er kilden til dine overbevisninger, og påvirker derfor hvordan du handler og de resultater, du har i dit liv i dag. Du opererer fra dit ubevidste 95% af tiden, det ligger under din tænkende bevidsthed, og det er her fra, vi arbejder med mindscaping. 

Mindscaping er lavet udfra ordet landscaping, som på engelsk betyder landskabspleje. Du ved hvor man flytter rundt på træer og buske, sætter hegn op og laver smukke blomstrende bede, damme og stier. 

Grunden til at ordet er så rammende er, at det faktisk er det vi gør i en Mindscaping session.

Vi ser på hvad du har i dit indre landskab, og så former vi det, så du kan gå af en smuk og dejlig vej mod dit mål. Når vi får rydet op i dit indre landskab, og fjernet de blokeringer der ligger i vejen for dig, så er det skønt og let at komme videre mod målet, og opnå det du gerne vil.

Mindscaping hjælper dig, men at få sat handling på dine drømme. 

Efter en mindscaping vil du åbne op for nye muligheder som du måske ikke før har fået øje på. 

Områder som Mindscaping kan hjælpe på : 

Overkomme indre blokeringer.

Du ved hvad du vil og hvad du skal gøre – men du får det bare ikke gjort. Det føles som om du står og banker hovedet ind i en mur, når du vil fremad.

Opnå et mål.

Der er noget konkret du gerne vil opnå og du vil gerne have hjælp til at det bliver let og sjovt at nå dit mål, i stedet for at kæmpe så meget.

Blive bedre til noget.

Du ved du har et kæmpe potentiale, men noget holder dig tilbage, og du kan ikke tænke dig til hvad det er, og dermed overvinde det. 

Slippe af med en vane.  

Du har en adfærd som du er lidt pinlig over og som irriterer dig og begrænser dig, men du kan ikke holde op af dig selv.

Du er bange for noget.

Det kan være en specifik ting eller situation, eller du kan bare mærke at frygt generelt holder dig tilbage fra det du inderst inde vil.

Få bedre relationer. 

Du har måske en tendens til, at ryge ind i de samme problematikker med forskellige personer, eller du vil gerne forbedre relationer fx. Til din kæreste, eller kolleger. 

Sådan foregår en Mindscaping session

Mindscaping foregår online, eller fysisk i min klinik i Vejle. (Det virker lige godt, om det er over Skype eller om vi fysisk sidder over for hinanden.) 

Når sessionen er slut efter cirka 45-60 minutter, kan vi tale lidt om din oplevelse, dog uden at gå i dybden. Det er bedst at lade oplevelsen være som den er. Efterfølgende er du klar til at gå videre med din dag. Mere fri og motiveret og klar til at få det liv du ønsker dig. Måske mærker du allerede den øget inspiration som vil imødekomme dig, hen imod at nå dit mål. 

Hvordan føles en Mindscaping session

En Mindscaping session føles lidt som at få en guided meditation. Du vil opleve at se indre billeder og du vil kunne beskrive dem, bygge om, indsætte ting og arrangere om på dit indre landkort.

Det er meget afslappende og lidt som at gå på opdagelse, et ukendt sted. 

Når du er færdig vil du føle dig frisk og klar til at indtage verden igen.

Det er virkelig imponerende at en teknik som er så simpel, kan være så effektiv.

Glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig. 

Ofte er 1 session nok, men man siger mellem 1 og 3 

Mindscaping er et fantastisk værktøj. 

Har lært metoden, af Mike Mandel. Flere gange vinder af forskellige priser inden for hans felt.

Pris

1. Session 1000 kr. 

2. Og 3. Med samme tema. 600 kr. 

For bestilling af Mindscaping-session, brug kontaktformularen her eller ringe på 31201004 

11 + 7 =