Hele min barndom havde min far en drøm

 Han ønskede sig en pølsevogn

 Hver gang vi var på ferie, snakkede han om den pølsevogn, og om hvor fedt det kunne være at have en pølsevogn, gerne i et andet land.
En dansk pølsevogn i fx. Budapest. Venedig, el. Kroatien. Drømmen flød ud af hans mund : tænk jer, hvor mange der vil kunne glædes over at kunne købe danske hotdog, ægte danske hotdog, med ketchup sennep og remoulade, de kender jo slet ikke remoulade.
Han havde mange super gode ideer til steder denne vogn kunne stå, han så mulige steder alle vegne, og var ikke fedtet med at dele sine tanker med resten af familien. Han fortalte, hvordan han ville elske at snakke med folk, alt imens han passede sine mange forskellige pølser, for smag skulle der heller ikke gåes ned på.

  Min far fik aldrig sin pølsevogn, og jeg tror heller ikke han får den.. han er nu 72 år. Og ja, jeg ved godt, alt det aldrig er for sent, men det ved han ikke. Jeg tror han slap den drøm for mange år siden.

 Det lyder måske skørt, men den manglende pølsevogn i min fars liv, er en af de største grunde til, at jeg altid, så længe jeg kan huske, har sørget for at udleve mine drømme, jeg vil ikke ende op med uforløste drømme. Jeg vil leve alt det ud, som min sjæl inspirere mig til.

 Derfor har jeg arbejdet med og arbejder fortsat med at eliminere de begrænsende tankemønstre, som hindre mig i at være modig nok til at udleve mine drømme og sider af mig, som skriger efter at blive set, og anerkendt af både mig selv og andre.

 Jeg vil ikke gå og putte med noget noget, hverken mit unikke jeg, min passion eller mine drømme.
jeg er modig, og det er jeg, for at inspirere dig og hjælpe dig med også at blive det.

Lidt mere om mig:

Jeg hedder Mette

Jeg har altid vidst at der var mere mellem himmel og jord, og har også fra ganske lille mærket det på egen krop, med direkte guidning fra universet.

  Jeg er igennem hele min opvækst blevet punket med Normen, Burde og Skulle (skriver dem med stort, fordi de for mig nærmest er personer). Hvad man kan og hvad man ikke kan. Min mor var så bange for at skille sig ud, og blive dømt på hvordan jeg opførte mig. Derfor er jeg sådan i opgør med Normen, Burde og skulle. På både mine og andres vegne.

De, altså Normen og hans venner, har nemlig et stort ansvar for, at vi ikke fra starten af vores liv, udlever vores unikke, smukke essens, og skaber livets drømme og virkelighed der ud fra. Vi er ikke ret gamle, før der puttes alt muligt på os, overbevisninger mm. som bremser vores unikhed og flow.Alt det skal så bevidstgøres, og renses af os, før v igen kan udleve vores essens, og skabe det i verden og for os selv, som var tiltænkt.Det kræver MOD at gøre op med gamle tankemønstre/handlemønstre/overbevisninger.

Det kræver MOD at gå i mod Normen, Burde og Skulle.

Det kræver MOD at udleve alt det som banker på for at komme ud i lyset.

Jeg er sat i verden for at hjælpe dig med at udlev dit unikke dig, dine drømme, din passion.

Jeg hjælper dig, med at finde og skabe det MOD der skal til.

Jeg kan via clairvoyance, healing, coaching, magiske øvelser mm. give dig et åndeligt udrensende brusebad helt ind på celleplan, så du kommer i kontakt med dig, får skabt MOD og HANDLEKRAFT til at udleve dine drømme og passion.

At udleve, hvad man virkelig er her for, kan ikke beskrives med ord, det skal opleves. Det er magisk, og smitter alle på din vej.

 

Jeg tror på at intet er tilfældigt, og derfor er der helt sikkert også en grund til at du er landet lige her, på min side.

Jeg tror på, at du er klar til at steppe op på næste level af livet, og skabe MOD til at gøre dine drømme til virkelighed, så du kan udleve din passion. 

Ja, næste level. jeg ser livet lidt som et computerspil, hvor vi hele tiden stiger i bevidsthed, hvilket gør, at livet og måden at se det på, og lever det på, hele tiden forandre sig.

Vi bliver hele tiden bedre og bedre, til at leve i overensstemmelse med vore essens. Ja, hvem vi er, helt ind på sjælsplan, og skabe drømme der ud fra.

Vi vil noget mere og vi kan noget mere.

Vi bliver mere og mere helstøbte i vores energi, vi bliver mere og mere os, Unikke og sprudlende. YES

Men nogen gange mangler der MOD til at udleve hele dig dine drømme og din essens.

Det er modet jer er her for, at hjælpe dig med at skabe. MOD til handling på dine drømme, MOD til at udleve sider af dig, som skriger på at komme ud, blive set, luftet og anerkendt.

 

Uddannelser

Jeg er uddannet Id life coach på Id academy ved Ole Vadum Dahl.

Jeg er uddannet clairvoyant og healer hos Lone Katrin Hansen.

Der ud over har jeg taget en masse fantastiske kurser i selvudvikling, psykologi, tankens kraft, loven om tiltrækning, hjertets power, intuition mm.

Jeg bruger alle mine skills i sessioner, og trækker i den grad på universet visdom, lærer også tit selv en masse når jeg har klienter. Universet er fantastisk

Vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er her for at hjælpe lige præcis dig, med at skabe MOD til at udleve dine drømme

Mange skønne hilsner fra

Mette

10 + 12 =

Facebook Posts

 

21 hours ago

MetteOxholm.dk

View on Facebook

·Share

4 days ago

MetteOxholm.dk

✨SÅ ER KORTENE VENDT✨

Du kan se her under, hvad kortet du følte var rigtigt for dig, har af beskrivelse. ???

?1. Styrke

Denne udfordring vil gøre dig stærkere.
Du vil komme igennem til den anden side.
Se efter gaverne i denne situation.

Når kul udsættes for tryk, forvandles det til glitrende diamanter.
Vi testes på samme måde, på punkter på vores sjælsrejse, så vores hjerte, kan rumme mere kærlighed, vores visdom kan udvides, og vores lys kan ekspandere.
Du kan blive udsat for en udfordring, være i sorg for en elsket, eller få dit hjerte knust. Du kan føle dig bange og alene.
Tilkald enhjørningerne, for at de kan holde om dig, elske dig, og støtte dig. Lad dem bære dig på ryggen, mes du går igennem denne indvielse.
Du kan sørge, eller føle dig sårbar, så længe det behøves, for at du kan føle dig helbredt helt. Vid, at du har styrken, til at komme igennem til den anden side, - og at du VIL.
Du har været igennem mange prøvelser i mange liv- og du har klaret dig igennem dem alle.
Når du er klar, så lige efter den skjulte gabe i denne erfaring, og grunden til, at din sjæl kaldte den ind på dette tidspunkt.
Vid, at - ligesom kulstykker - vil komme ud af denne oplevelse lige så skinnende og klar som en diamant

?2. Fest.

Et positivt resultat er sikret.
Du kan fejre din succes
Nyd det, du har opnået.

Det er på tide, at feste. Dine anstrengelser har båret frugt, og noget godt er på vej til dig. Denne dejlige vingede enhjørning indbyder dig til, at feste allerede, inden du ser nogen synlige tegn på succes. Tænk, føl og opfør dig, som om, de mest fantastiske velsignelser allerede er udøst over dig.
Hvordan ses og føles det, når du virkelig oprigtig tror på, at du ikke kan undgå at opnå succes. ? Dans muntret omkring i hele huset. Lade taknemmelighedstårer strømme ned over dine kinder. Fejr det med lidenskab, og glæde. Jo højere du bringer dine vibrationer og emotioner nu, jo hurtigere vil dine ønsker gå i opfyldelse. Når de begynder at tage fysisk form, så anerkend og fejr dem fuldt ud.
Ær dig selv, som en mægtig skaber og mesterlig modtager, og sig tak til universet. Fortæt med, at arbejde videre på dine ønsker, og tillad endnu mere godt, at komme til dig. Rid højt på bølgerne af din fest, og lad din glæde aktivere endnu flere positive resultater. Dette er en velsignet tid for dig - fuldt med succesens energi

?3. Håb.

Forbliv positiv.
Det sværeste er lagt bag dig.
Se op mod lyset.

Du har været igennem en udfordrende periode, men nu letter mørket, og en ny dag gryr. Fyld dit hjerte med håb, for det værste ligger nu bag dig, kg det vendepunkt bringer nye muligheder, for fred lykke og fremgang.
Hvis du har følt dig nedbrudt, vil du vende tilbage, til at føle dig hel. Hvis dit liv har været kaos, vil det snart komme i orden igen. Hvis du har måtte leve i knaphed, vil overflod snart begynde at indfinde sig på din vej igen.
Denne enhjørning bringer forsikring om en ny begyndelse og de velsignelser, der er på vej. Han beder dig om, at fokusere 100 % på det resultat du ønsker. Se dig ikke tilbage, men kig kun fremad mod nye bestemmelser. Vend dit ansigt mod lyste, og tag et skridt ad gangen, idet du ved, at for hvert nyt skridt vil føle dit liv lettere. Vær tålmodig på din rejse, og vid, at enhjørningerne er ved din side, for hvert skridt du tager

Håber du havde en skøn nytårs aften, og efterfølgende nytårs dag, hvor man må sige, at der har været mulighed for at blive blæst godt igennem.
Nærmest symbolsk, har der været mulighed for, at få den gamle energi blæst ud af systemet, for at gøre plads til ny energi. ❤️

Endnu engan rigtig godt Nytår. Må 2019 være DIT år
?✨? ... See MoreSee Less

View on Facebook

·Share

5 days ago

MetteOxholm.dk

??TUSIND TAK ??

Vil med dette skriv, sige dig mange1000 tak, for året der er gået. ?

År 2018 har været året, med meget fokus på, hvad der er DIG. Hvem DU virkelig er, inde bag alt det der via opdragelse, samfundsnormer mm. er puttet på dig.

Året har været året, hvor vi som mennesker har fået serveret udfordringer, der har gjort, at vi måtte endnu længere ind i kernen af os selv, og SE hvem vi virkelig er, helt ind i vores essens.

Vi har måtte, erkende, at noget af det, vi troede vi var, måske bare vare pålagte egenskaber, som i virkeligheden bare har hængt fast som energidrænere.

Vi er i året der er gået blevet mere bevidste om vores SANDE iboende potentiale vores berettigelse til at være her, vores behov, længsler og drømme. ?

Vi er blevet bevidste om, at det er NU, der skal sættes handling på, det er nu vi skal til at steppe op, sådan for alvor. Vi skal op på næste level i livet. ?⭐️✨

Det kommer 2019 til at handle om, og hjælpe os med.

I 2019 kommer vi alle mere i kontakt, med vores handlekraft, vores fanden i voldske side, der skal meget til at stoppe os. ??

Vi finder endnu mere ud af, at være spirituelle mennesker på jorden, som kender nødvendigheden af, både at have kontakt til himmel og jord, det maskuline og det feminine, for at kunne leve et liv i balance med hvem VI er.
Og for at kunne manifestere de drømme, der får os til at leve fuldt og helt, med sjælen med, i alt hvad vi foretager os. ?

Nuvel- Det er en proces, men en proces, der nu støttes mere af universet end nogen side før, fordi vi er SÅ klar.

Er du klar ?

Tør du steppe op på næste level af livet ?

Er du klar til at forlade den trygge komfortzone ?

Hvis ikke, så fortvivl ikke, du vil blive skubbet til og støttet på kærligste vis. ❤️

Har du brug for hjælp i processen, så er en af mine opgaver her på jorden, at hjælpe dig ind, på din livsvej. Der hvor der bliver sat handling på dine sjælsdrømme.

Se mere på www.metteoxholm.dk

Du kan også få hjælp via min nytårsmeditation, som jeg har besluttet, at du i dagens anledning kan får for kun 98 kr. (Værdi 198 kr.) Du skal blot bruge koden : Nytår
Du finder den på hjemmeside under SHOP. ⭐️
Eller i et direkte link i kommentar her under.

Tilbage er der kun at sige: Rigtig godt og glædeligt magisk NYTÅR ???

Tak fordi du følger mig, deltager i mine events, kommer hos mig som klient, er med på min nyhedsmail eller andet.

Du er værdifuld husk det ???

Kærligst Mette ❤️?⭐️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

·Share

5 days ago

MetteOxholm.dk

??SÅ ER DER MAGI I LUFTEN? ?

Elsker disse fantastiske orakel kort. Hver gang jeg jeg ser på et kort og beskrivelsen, føler jeg mig SÅ forbundet, som om jeg selv kunne have lavet dem.????

Du skal også have glæde af dem. ❤

Sig inde i dig selv: Hvad vil være hensigtsmæssigt for mig, at have fokus på i år 2019 ?

Se godt på kortene, luk dereftet øjnene og mærk efter i dit hjerte. ❤

Hvilket kort trækker i dig ? Taler til dig ?

Skriv nummeret i kommentar.

Del gerne opslaget, så andre kan få glæde af de magiske kort. ? Sharing is caring ❣

Kortene bliver vendt i morgen, den 1/1 2019

Rigtig godt nytår ??????? ... See MoreSee Less

View on Facebook

·Share

2 weeks ago

MetteOxholm.dk

Med ønske om en rigtig skøn 1. Juledag. ?????

#drømme #jeghepperpådig #dufortjener #energi #glæde #flow #dukanduvildutørdugør #healing #clairvoyant #coach #mod #sjælsvej ... See MoreSee Less

View on Facebook

·Share

[instagram-feed]