Jeg hjælper via coaching og clairvoyance forvandlingsparate mennesker med at rydde op i underbevidstheden, således at der er plads til nye gode støttende tanker og følelser om dem selv.

Vi skaber vores liv ud fra de tanker og følelser vi har om os selv. Verden er altså på den måde en reflektion af hvad der foregår inde i os. Så har du dårlige tanker og antagelser om dig selv, vil du møde hændelser og personer som bekræfter dette. Og har du sunde gode tanker og antagelser omkring dig selv, vil du møde hændelser og personer som bekræfter dette. 

Ved at lave om på det som har lagret sig i din underbevidsthed, og skabe. nye gode støttende tanker og følelser om dig selv og verden omkring dig, kan du skabe præcis det du drømmer om. I det, du ikke længere har begrænsninger som hindrer dig i at få dine drømme til at blive til virkelighed.

I en session hos mig, taler vi om dine drømme, og kigger på hvad der står i vejen for at de ikke allerede har manifesteret sig i dit liv. Vi kigger på, præcis hvad der skal til af “omrokeringer” for at du kan få det job du drømmer om, den partner du drømmer om, den familie du drømmer om, det forhold til dig selv som du drømmer om ect. 

Det hele starter ved dig, og relationen til dig selv. Med en god kærlig relation til dig selv, kan du skabe præcis det du sætter intention på at skabe.

  • Er du klar til at slippe det der hindrer dig i at udleve dine drømme?

  • Er du klar på at få en bedre relation til dig selv?

  • Er du klar til at tro på, at alt kan lade sig gøre?

  • Er du klar til at stå stærker i dig selv? 

  • Er du klar til at have det bedre med hvem du er?

Så er der mulighed, for en smuk forvandling.

kærligst

Mette