Ha’ det MAX !

 

Trænger du, dit persionale, dine elever, netværksgruppe eller personaleforening til et ordentligt skud livsglæde, og en metode til altid at finde den igen ? Kunne i tænke jer at komme ud af hverdagens hamsterhjul, og opleve mere glæde og flow i livet ?

Så book evt. Mig til jeres næste event.

Jeg holder Ha’ det MAX eventet for mindst 50 deltagere. 

Er i færre, fx. Mindre kvindegrupper, netværksgrupper eller andet,  eller ønsker en anden form for event, eller kursus, så har jeg læssevis af gode foreslag i ærmet. Du siger bare til, så finde vi sammen det der passer perfekt til jer. 

Tidligere deltagere på Ha’ det MAX siger :

Ha’ det max :Foredraget var aktivt, oplysende, brugbart og underholdende og mine kolleger og jeg havde en skøøøøn aften med grin, dans, alvor og fik overskreden en del grænser ?Hvis/når der kommer en to’er er jeg ihvertfald KLAR ?Karin Juelsen Zoneterapeut

For nyligt deltog jeg i “ ha det MAX” , tænk at møde Mette så strålende og øsende ud med livslyst… ærlig og Rammer plet med “ hverdags tanke baseret forhindringer “der forhindre mangt og meget, var mette med på ens skuldre døgnet rundt …. wauwww hvad ku det så ikke blive til? Hun fanger den dybe følelse af lykke , vi formodentlig alle har prøvet i glimt hvor vi ku ALT på basis af indre livskraft. Hjertes kraft og  Lyset i os alle.

Susanne West selvstændig Kiropraktor 

Vi havde besøg af Mette i vores netværksgruppe, hun var helt fantastisk. Vi fik alle MEGET med hjem, og når vi mødes falder snakken stadig tit på det Mette sagde. Mette er en helt igennem inspirerende kvinde. Jane Hvid Sørensen

 

 

14 + 15 =

[instagram-feed]

  • [custom-facebook-feed]