And those days are next to unbearable, antivirals for herpes cure seeming the only way of relief. The various health problems associated with long-term alcohol consumption are generally perceived as detrimental to society, for example, money due to lost labor-hours, medical costs due to injuries due to drunkenness and organ damage from long-term use, and secondary treatment costs, valtrex Singapore such as the costs of rehabilitation facilities and detoxification centers.

Ha’ det MAX !

 

Trænger du, dit persionale, dine elever, netværksgruppe eller personaleforening til et ordentligt skud livsglæde, og en metode til altid at finde den igen ? Kunne i tænke jer at komme ud af hverdagens hamsterhjul, og opleve mere glæde og flow i livet ?

Så book evt. Mig til jeres næste event.

Jeg holder Ha’ det MAX eventet for mindst 50 deltagere. 

Er i færre, fx. Mindre kvindegrupper, netværksgrupper eller andet,  eller ønsker en anden form for event, eller kursus, så har jeg læssevis af gode foreslag i ærmet. Du siger bare til, så finde vi sammen det der passer perfekt til jer. 

Tidligere deltagere på Ha’ det MAX siger :

Ha’ det max :Foredraget var aktivt, oplysende, brugbart og underholdende og mine kolleger og jeg havde en skøøøøn aften med grin, dans, alvor og fik overskreden en del grænser ?Hvis/når der kommer en to’er er jeg ihvertfald KLAR ?Karin Juelsen Zoneterapeut

For nyligt deltog jeg i “ ha det MAX” , tænk at møde Mette så strålende og øsende ud med livslyst… ærlig og Rammer plet med “ hverdags tanke baseret forhindringer “der forhindre mangt og meget, var mette med på ens skuldre døgnet rundt …. wauwww hvad ku det så ikke blive til? Hun fanger den dybe følelse af lykke , vi formodentlig alle har prøvet i glimt hvor vi ku ALT på basis af indre livskraft. Hjertes kraft og  Lyset i os alle.

Susanne West selvstændig Kiropraktor 

Vi havde besøg af Mette i vores netværksgruppe, hun var helt fantastisk. Vi fik alle MEGET med hjem, og når vi mødes falder snakken stadig tit på det Mette sagde. Mette er en helt igennem inspirerende kvinde. Jane Hvid Sørensen

 

 

3 + 7 =

 • Facebook Posts

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
  Type: OAuthException
  Code: 10
  Please refer to our Error Message Reference.

   

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag HVER måned en unik fjernhealing, som støtter dig i processen hen i mod, at udleve dine drømme

You have Successfully Subscribed!