Kontakt mig gerne for en gratis afklarende passions-session. 

 

Hvis du sidder med en følelse af, at der er mere af dig, og til dig, som higer efter at blive udlevet. 

Hvis du brænder efter at tage livet til et endnu højere level. Der hvor komfortzonen er en by i Rusland, og selv de vildeste drømme bliver udlevet. Og hvis du er nysgerrig på min måde at arbejde på, og mærke om vi er et match

Så er en passions-session nok lige noget for dig. 

Måske ved du allerede, at du kan meget mere, du ved bare ikke helt hvordan, eller hvad der står i vejen for, at du ikke allerede har gjort det. 

Under en passions-session, vil vi tale om, hvad der står i vejen for, at du ikke allerede udlever din passion, dine drømme og dit fulde potentiale. Og samtidig vil du modtage et par redskaber til at komme videre med at udleve dine drømme – din passion, samt få min vurdering af, hvad jeg fornemmer der skal til, af hjælp enten fra mig eller andre, for at du kan komme videre, og udleve det optimale for dig. 

Du må på ingen måde regne med, at en passions – session, kan guide dig hele vejen omkring din livssituation, og alene føre dig i mål med dine drømme.

Men det er et godt sted at starte, og under sessionen snakker vi også om, hvad dine næste skridt kan være, og hvem der evt. Kan hjælpe dig.

Du kan trygt stole på, at jeg ikke foreslår samarbejde mellem dig og mig, hvis ikke jeg føler at jeg kan hjælpe dig. Men måske kender jeg andre der kan.

 

 

 

Intet at miste – alt at vinde 

Sessionen varer 20 min. 

Du kan kontakte mig for en gratis passions-session via mailformularen her under. 

Skriv gerne tidspunkter på dagen, der vil kunne passe dig, så vender jeg snarest muligt tilbage med foreslag til mulige tidspunkter.

Skriv også gerne lidt om, hvorfor du gerne vi, have en Passions – session ? Samt dit telefonnummer. 

Sessionen foregår over telefon. 

Kærligst 

Mette 

3 + 1 =

Se HER !

Du skal da så meget være en del af alle dem, som allerede modtager mit nyhedsbrev.
samtidig modtager du en E-Guide, med forslag til, hvordan du skaber mere livsglæde via vibrationsløft.

.

Name:

Email:

You have Successfully Subscribed!