Dømmer du andre – dømmer du også dig selv.

Dømmer du andre – dømmer du også dig selv.

Er du en af dem, som drømmer om, at stå på en scene, skrive en bog, komme mere frem med dine budskaber, og lade dig blive set og hørt, eller måske noget helt andet ?  Men du gør det ikke - fordi du ALDIG kan finde det rigtige tidspunkt, de helt rigtige emner, eller...

read more
Udskyder du OGSÅ udlevelsen af din drømme ?

Udskyder du OGSÅ udlevelsen af din drømme ?

Venter du til det helt “rigtige” tidspunkt ?    Udskyder du med sætninger som :    Når jeg går på efterløn Når vi/jeg er flyttet Efter sommerferien Efter jul Når børnene bliver større Når jeg får lidt flere penge at gøre med Når jeg får en kæreste Til sommer Når jeg...

read more
hvad lytter du til ?

hvad lytter du til ?

Mavefornemmelse eller intuition Mange snakker om mavefornemmelsen, som en vejviser. Nogen mener, at mavefornemmelsen er din intuition. Jeg mener, at din mavefornemmelse, er opsamling, af gamle informationer, altså hukommelse om hændelser og...

read more
Slip frygten for at handle og udlev endnu mere dig

Slip frygten for at handle og udlev endnu mere dig

Mindre snak mere handling. Når vi kun snakker om de ting vi godt kunne tænker os, uden at handle på det, er det oftest fordi, der ligger en frygt eller angst for egentlig at opnå det vi så gerne vil, og går og drømmer om Frygten skaber tanker som : Er jeg nu god nok...

read more
Beslut dig glad

Beslut dig glad

Har lige været til massage, som i selvforkælelse, selvom det gjorde mega ondt. Min massør og jeg kom til at snakke om fokus, han spurgte hvorfor jeg altid er så glad. Jeg fortalte ham, at noget af min glæde hænger sammen med, at jeg altid har...

read more

Facebook Posts

4 hours ago

MetteOxholm.dk

Jeg elsker når mennesker tør at vise deres uperfekte. Det mig lov til også at gøre det ⭐️💃🏼🦄💕

Når jeg er sammen med mennesker, som tør at dele af deres ægte jeg - fortælle om deres udfordringer, deres sårbarhed, styrker og passion

Så føler jeg mig rigtig godt tilpas, i det jeg også føler, at det er meget mere ok, at være mig, med alt det der er.

Kender du ikke det ? Det er så befriende, at der ikke er nogen “dresscode” i forhold til, hvilket ansigt og opførsel man skal tage på, fordi dem man er sammen med, bare er dem de er, helt ind i deres essens, og det er godt nok.

For nogen år siden talte jeg med en mand, som var gået helt ned med stress, han havde det rigtigt dårligt, af flere årsager.

Han kom til mig, og sagde : Mette, jeg har besluttet, at jeg vil dele ALT med dig.

De ting han delte, var helt naturlige følelser og tanker som vi mennesker har, men fordi han ikke tidligere havde delt sine tanker og følelser HELT ærligt, havde andre heller ikke haft lyst til at dele med ham, og han vidste derfor ikke, at vi alle kan have disse skæve, selvdestruktive tanker som han gik rundt med.

Det at han ikke havde andre at spejle sig i, gjorde at han følte sig helt helt forkert. Ja faktisk havde han tanker om, at være psykopat - hvilket han bestem ikke er.

Ved, at han efterfølgende er begyndt at dele mere med andre, hvilket er med til at gøre, at han ikke får alle disse tanker om at være helt forkert, skingrende skør... mm.

Vi har alle vore udfordringer - del for pokker - del - og føl dig mere hel.
(Wiiiiiii det rimede 💃🏼)

Ha’ en rigtig smuk dag 💕
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

MetteOxholm.dk

Lige for tiden, bliver jeg ofte gjort opmærksom på, at jeg HAR tillid som min grundstamme, og handler der ud fra.
Også selvom den bliver udfordret indimellem.

Som her den anden dag, da jeg endte i en kø på to timer, på vej hen for at få benzin på.. Der kunne jeg mærke, at min tillid blev udfordret lidt, for kunne jeg nå hen til tanken ? -

Begyndte at planlægge som om jeg IKKE havde tillid, om hvordan, jeg hurtigt kunne komme ind til siden, også så jeg ikke generede eventuelle udrykningskøretøjer....

opdagede så hvad jeg havde gang i.
SELVFØLGELIG skulle jeg nok nå, at komme hen til en tank inden jeg løb tør.

Tillid tillid tillid 🙏😉💕 Har du tillid ?

#tillid #frekvens #dukanduvildutørdugør #drømme #sjælsvej #livsvej
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

MetteOxholm.dk

🦄Så er de magiske kort vendt🦄

⭐️OBS. Se den unikke mulighed i bunden af dette opslag 👏🙏👏

💕1. Dømmekraft.

Ikke alt er, hvad det ser ud til
Hold fast ved det, du ved
Bevar dine drømme som en hemmelighed

Se nøje på denne situation, før du foretager dig yderligere, eller træffer en afgørelse. Et tilbud eller forslag, kan syne fristende ved første øjekast, men der foregår noget under overfladen. Der er en skjult grund til, at det måske ikke er det bedste valg lige i øjeblikket.
Nogen tilbageholder måske informationer for dig, eller prøver at aflede din opmærksomhed fra en mindre tillokkende sandhed.
Gå ikke videre med sagen, men grav dybere, indtil du har det fulde billede. Uanset hvad andre siger, så brug din dømmekraft, og stol på din egen viden. Hvis det hele forekommer lidt uigennemskueligt, - selvom der ikke er nogen åbenlys grund til tvivl- så følg din fornemmelse. Undgå at træffe en afgørelse, som ikke føles helt på højde, min din egen opfattelse, og vær ikke nervøs for at gå glip af noget. Hvis det ikke er det rigtige, skyldes det, at der er noget meget bedre på vej.
Denne enhjørning, og hans jomfruelige ledsager opfordrer dig til, at bevare dine drømme so en hemmelighed indtil videre. Du er måske begejstret for en ny idé, men det er bedre at holde den for di selv, så længe den er i de tidlige stadier, af manifestation. Dine spirende drømme er kostbare, og der skal kun kritik til, fra en enkelt person, før deres magi forsvinder.
Andre deler måske ikke din opfattelse af, at noget er muligt. Så hold indtil videre dine planer og ideer tæt på kroppen og del dem først, når de føles stærke nok.

💕2. Uskyld

Giv dig god tid til at lege
Giv næring til dit indre barn
Lev med barnets sans for det forunderlige

Dit indre barn er det uskyldige aspekt af dig selv, der stadig tror på magi og mirakler uden at stille spørgsmål. Dette indre barn kan være din bedste forbundsfælle, når du skaber dine drømme, men kun når han/hun føler sig elsket sikker og får lov til at lege. Hvis dit indre barn, bliver såret, skræmt, eller forsømt, kan han/hun sabotere, forsinke eller afholde dig fra, at opnå større mål i livet.
Denne blide enhjørninge-moder og hendes kære baby opmuntrer dig til at vær opmærksom på dit indre barn og give hende/ham massevis af kærlighed, healing og næring. Lad dem vide, at det er sikkert at lege. Lad dem tage del, i det magiske og sjove i dit liv.
Hvis du blev misbrugt som barn, eller blev udsat for mobning eller andre traumer, kan dette kort være et budskab om, at opsøge healing for disse sår, så du kan komme videre med dit liv. Det kan også være en opfordring til at leve i større uskyld, ved at se det gode i folk, og tro på livets magi.
Bed baby-enhjørningen om hjælp til at ære og elske dit indre barn, at kræve din uskyld tilbage og at tilbringe mere tid i forundring. Så vil mirakler ske.

💕3. Mildhed

Vær venlig mod dig selv, og andre
Sæt pris på din mildhed
Tal kærlige ord

Dette kort repræsenterer en mild og sensitiv sjæl, med stærk forbindelse, til dyr og naturen. Det er en der har tendens til, at føle sig malplaceret i denne verden, fuld af travle mennesker. Du føler dig måske mere overvældet end sædvanlig eller finder, at du har brug for at tilbringe mere tid alene i rolige omgivelser.
Enhjørningerne opfordrer dig til, at respektere dit ønske om fred og ro, og ved, at mildhed er en hellig gave, som skal næres og udtrykkes når det er muligt. Sensitivitet er en indikator på kraftige intuitive og psykiske evner, der bør næres og ikke undertrykkes.
Du kan føle dig ubehageligt til mode ved at indlade dig på en konflikt, befinde dig i en konfrontatorisk position eller indse at det er på tide, at tage parti for dig selv. At reager på en situation med venlighed gør dig ikke svag. Din blidhed kommer af dyb styrke og umådeligt indre mod. Snarere end at vige tilbage for en situation eller spekulere på, om du skal udtrykke dig stærkere og højere, så er det vigtigt, at du forstår, at du også kan gøre det på en blid og kærlig måde. Menneskeheden har brug for milde sjæle til at vise vejen, til en ny virkelighed. En virkelighed, hvor venlighed og medfølelse opfattes som de højeste kvaliteter.
Du kan vise vejen, ved at dele din mildhed med andre, og påvise hvordan man kan elske og ære hvert eneste levende væsen.
Du kan hjælpe andre til at forstå, hvordan venlighed kan være en styrke, og opmuntre andre sensitive sjæle til at erkende deres gaver.
Dette kort opfordrer dig til bevidst aktivisme, Hvor du kan gå i brechen for uskyldige dyr, på en kærlig men alligevel kraftfuld måde. Vær mere villig til at tale kærlige ord og vise venlige handlinger. Lad dit smukke blide lys skinne klarere i verden.

HAR MEGA MEGET LYST TIL AT GIVE LIDT EKATRA I DAG🦄💃🏼🌟

Så har du et spørgsmål, enten til dit privatliv, eller din business sÅ skriv det i tråden her under. Så vil jeg tune ind, og svare clairvoyantisk på dit spørgsmål. 💕

Lav spørgsmålet så enkelt og direkte som muligt.

Hvis der kommer rigtig mange spørgsmål, tillader jeg mig kun at svare på de 10 første. ⭐️

Smuk dag til dig. ⭐️
... See MoreSee Less

View on Facebook
 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag HVER måned en unik fjernhealing, som støtter dig i processen hen i mod, at udleve dine drømme

You have Successfully Subscribed!