4 trins raketten :

Fra drøm til realitet.

Er du træt af, ikke at få udlevet dine drømme, Inden for job, parforhold, eller bare livet generelt ?

Synes du det hele kører lidt i ring,  selvom du egentlig har en intention om at ændre på tingenes tilstand ?

kunne du tænke dig, at udleve mere af dig og den du er, og dermed  få skabt mere flow og glæde i dit liv ?

Så vil dette unikke forløb helt sikkert være noget for dig.

Da jeg arbejder intuitivt. Vil hver forløb blive tilpasset den enkelte.

Men her er alligeve en lille rettesnor.

1.  Afklaring. Er dine drømme i overenstemmelse med DIG, og den du er. Hvad kan evt. justeres, så du handler ud fra din unikke livsvej. 

2. Bliv fri af selvsabotage. Dybdegående healing af de blokeringer, som holder dig tilbage fra at udleve dine drømme. Kropsscanning, hvor du selv er med hele vejen.
3. Din Vej til handling. Hvad skal der skabes mod til, og sættes handling på nu, for at du kan opnå det du drømmer om, og komme ind, på din unikke livsvej ?
4. Opfølgning. Hvordan er det, at gå på vejen ? Hvor føler du succes, og hvor svigter modet evt. stadig en smule ?

(Sessionerne kan foregå både i min klinik samt på Skype) 

Du får 4 sessioner, af mellem 1 og 1,5 times varighed

Bonus : 

En fjernhealing – værdi 400 kr.

En unik meditation, som du får til evigt eje – værdi 198 kr.

En kodet krystal, med præcis den kanaliserede energi, du har brug for – værdi 199 kr.

Samlet værdi for hele forløbet 4799kr. (Incl. moms)

Du betaler kun 3600 kr.(incl. moms)

Beløbet kan betales i aftalte rater.

Forløbet bestilles via mailformularen her under.

Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan aftale tid for en gratis afklarende samtale

3 + 7 =

Tusind tak Mette. Det har været fantastisk og jeg har fået så meget mere med mig end jeg kunne 
forestille mig❤️

Jeg havde længe gået og vidst at jeg skulle noget andet. Der måtte være noget mere til mig end der hvor jeg var. Jeg havde så svært ved at finde ud af hvad jeg skulle og at lytte til min intuition. Jeg drømte bare om at kende mig selv 100%, at vide hvem jeg var og hvad jeg stod for. Samtidig med at jeg drømmer om at blive selvstændig, men jeg følte ikke at jeg kunne komme videre.

Da du så havde et tilbud på forløb, var jeg meget i tvivl om jeg skulle slå til, men er så glad for at jeg gjorde det for hvor har det givet mig meget?   Du er fantastisk, du er kærlig og støttende og jeg følte mig tryg fra start af.

Du var spot on, du er hurtig og jeg har fået så meget ud af forløbet, mere end jeg kunne drømme om. Det var lige hvad jeg havde behov for – at få forståelse for min situation og hvorfor den var sådan, at blive udrenset og få fjernet blokeringer som var en fantastisk følelse. Jeg har ikke prøvet noget lignende og kunne mærke det så meget i min krop. 

Jeg ved nu hvad min vej er og glæder mig til at gå videre. Jeg glæder mig til den videre proces og min videre udvikling. Jeg har helt klart fået klarhed over hvad jeg skal, hvilket jeg ikke havde fået uden din hjælp. Jeg har sluppet min kontrol mere, jeg er blevet mere positiv, mere afslappet og hviler mere i mig selv. Jeg føler også at jeg kan lytte til min intuition mere, men glæder mig til at det hele lander mere i mig. Generelt ser jeg mig selv i et mere positivt lys. Alt dette var ikke sket uden din hjælp, så tusind tusind tak. At du var så skarp på hvad jeg skulle og at jeg kan mærke at det er rigtigt, gør det hele til en fantastisk oplevelse.  Jeg er så klar til at rykke.   

Anonym

Kommende selvstændig coach

4 trins raketten, gjorde præcis det for mig, som jeg havde brug for. 

 

Har været i tvivl om mIt parforhold. 

Skulle vi blive sammen eller ej. 

Efter 4 trins raketten, er jeg nu bevidst om hvor jeg selv spænder ben, i forhold til at have det forhold til min kæreste som jeg drømmer om. 

Det var et rigtig berigende forløb, Mette rammer plet, støtter og hjælper. Sikke en proces jeg har været i, og stadig er. 

Her ca. 1 måned efter forløbet, har min kæreste og jeg meget bedre kommunikation, der er flere sjove, smilende dage, og jeg ved nu meget mere om, hvorfor jeg reagerer som jeg gør nogen gange, og hvad jeg skal gøre ved det. 

Tak for hjælpen Mette du får 5 ud af 5 stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karina

Tandplejer