Udtalelser

Please be aware that the following are not exceptions: Monthly plans that have been left active https://viagra-malaysia.com/buy-vibramycin-malaysia.html but not used. For similar convenient and affordable healthcare, check out online doctor and mail order pharmacy Lemonaid Health.
 

imageUdtalelser fra klienter.

 • Kære Mette:
  Jeg var så heldig at få dig anbefalet af en god veninde, som var ude hos mig på besøg. Da hun havde fortalt mig om hendes oplevelse, greb jeg straks telefonen for at få en tid hos dig. Jeg gik nemlig selv med en masse ting som jeg ønskede/manglede at få sat på plads/styr på. Jeg fik hurtig en tid og sikke en oplevelse. Jeg gik op til dig Mette – ”lidt tung/negativ”, da der var en del ting som gik mig på – men kunne ”flyve” da jeg gik oppe fra dig – fantastik oplevelse og kan kun anbefales. Tåbeligt at gå med en masse spekulationer/bekymringer, når tingene kan blive sat på plads efter ca. en go’ times tid. Kan kun sige, få bestilt tid hellere i dag end i morgen. Intet at være nervøs for, (jeg tror at mange mennesker tror at clairvoyance er noget hokus pokus) og Mette du er en fantastisk person, jeg følte mig i trygge hænder lige fra jeg kom ind til jeg gik, og du ramte plet i så mange situationer, at jeg næsten blev helt bange for mig selv – ja der findes mere mellem himmel og jord end man regner med. Men dejligt, at du kom med nogle gode redskaber til at få løst mange af de opgave, man/jeg går og tumler rundt med. Når det negative lige rammer mig, tænker jeg bare på det du sagde til mig, også er jeg straks positiv igen. Ingen grund til at tage sorgerne på forskud, man skal bare have tillid og mod, så går det hele igen.Jeg havde forberedt mig hjemmefra med en masse spørgsmål / ting som jeg gerne ville have styr på i mit liv/fremtid – og jeg fik svar og gode redskaber til at arbejde videre med, så jeg var meget lettet da jeg gik derfra. Fik også gode forklaringer på, hvordan jeg kunne få løst ”opgaverne”, og fik så meget positivt at arbejde videre med. Kan bl.a. nævne et eksempel, har ikke talt med min svigermor i 12 år, og godt en måned efter jeg havde været hos dig, tog jeg mig mod til, og har allerede talt med hende 2 gange siden. Det har lettet mig utrolig meget, for det var noget som gik mig meget på. Mette – du gav mig nogle svar som jeg kunne bruge/ arbejde med, og som jeg har brugt og haft held med. Den ”lille dims” som man får når man er færdig hos dig, giver mig en indre ro i min krop og sjæl og jeg føler mig ikke godt til pas, når jeg ikke har den på mig.
  Jeg giver dig hermed de varmeste anbefalinger.
  De bedste hilsner fra
  Joan
  Ps. Jeg tror virkelig, at du skulle ansættes på sygehuset, for du giver en indre ro med din kunnen, det ville være godt for alle mennesker. Ved ikke, hvorfor vi er født med altid at tænke det værste, i stedet for at få det vendt til noget positivt, og prøve at tænke anderledes.

  Min veninde har også været nede ved dig, og fået en masse gode redskaber som hun også bruger i dagligdagen. Min datter har også fået mere styr på hendes tilværelse efter at have været hos dig. Du sagde noget med et job eller uddannelse i måske Herning, ja det startede hun på den 7. januar 2016 i Herning. Fantastisk.

 

 •  Kære Mette. Mange tak for dejlig omfavnende behandling, har aldrig oplevet at healing kunne give mig så meget, som den gjorde under clairvoyancen, er meget begejstret over din måde at arbejde på, følte mig set på en helt ny måde. Har virkelig fået noget konkret at arbejde med, og er nu slet ikke i tvivl om i hvilken retning jeg skal gå, og hvad der skal til..endnu engang tusin tak til dig for at se mig, er opløftet på en helt ny måde. Kærlige hilsner Karin

 • Tusind tak for den måde, du fik introduceret claivoyancen til mig, det betragter jeg som en stor gave.
  Hermed lidt stikord /beskrivelse af mit udbytte :
  Jeg har altid været nysgerrig på det alternative univers. Prøvet håndlæsning og går hver måned nu på 12 år i en drømmegruppe, men har aldrig før prøvet clairvoyance.
  Var spændt på forløbet , men også lidt “nervøs for hvad der kunne dukke op.”Så jeg var glad for ,at det skulle være i Mettes trygge hænder, følte mig tryg og mødt.
  Det var godt at få en kort og meget præcis beskrivelse af hvad clairvoyance er ,og hvordan timen ville forløbe i forhold til , hvornår man kan spørge ind osv.
  Det jeg fik at vide ,var så rammende både i forhold til min personlighed, de udfordringer jeg ved der skal arbejdes med , og utrolig godt ,at der kom så mange konkrete redskaber ,som jeg kan bruge. Og det var rigtig godt med de visuelle budskaber, da jeg er meget visuel
  Også gode forklaringer på ,hvorfor jeg måske reagerer som jeg gør. Har fået så meget positivt at arbejde videre med, og nu ved jeg også med sikkerhed, at min næste rejse går til Peru. Mvh. Kirsten


 • Mette er fantastisk, det er bare spot on det hun fortæller. (Facebook udtalelse)

 • Jeg er duperet over Mettes “tunen sig ind” på mig. Dyb respekt. (Facebook udtalelse)

 • Mette kan bare det der, fatter ikke hvordan, og det skal jeg heller ikke, bare det virker. Har længe gået og følt mig ved siden af mig selv, som om jeg ikke rigtig var der og kunne være ordentlig i livet, det kan jeg nu takket være Mettets helt oven ud fantastiske måde at behandle mig på, flere ting er faldet på plads her kun en uge efter mit møde med Mette. hilsen Jane