Mavefornemmelse eller intuition

Mange snakker om mavefornemmelsen, som en vejviser.
Nogen mener, at mavefornemmelsen er din intuition.

Jeg mener, at din mavefornemmelse, er opsamling, af gamle informationer, altså hukommelse om hændelser og følelser forbundet med hændelserne, som bliver aktiveret, bla. når du skal træffe valg.
Hvis der er en positiv og dejlig hukommelse forbundet med det nye valg du skal til at træffe, altså hvis det minder om noget, som der er positive følelser forbundet med, skriger din mave JA JA JA GØR DET, KOM IGANG, DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT.
Hvis det derimod minder om noget der gik knap så godt, skriger din mave NEJ NEJ NEJ, og skaber frygtfølelser og lign. I dit system.

Der er også fare for, hvis du lytter til din mave, at du gør det samme som du altid har gjort, altså flygter, når du føler for det, bliver, når du føler for det, handler når du føler for det. Altså når du føler sikkerhed i forbindelse med det der skal gøres. “Maven” passer nemlig på dig, så du ikke kommer ud i faaaaaarlige situationer.

Så altså i min optik, er det sådan, at hvis du går efter din mavefornemmelse, så kan du ske, at træffer du valg ud fra gamle lagrede erfaringer, som ikke nødvendigvis behøver at have berettigelse i et nyt NU, og som ikke behøver have indflydelse på et NYT valg. SÅ mange ting kan være forandret siden sidst du var i en lignende situation.
Måske er du lige netop nu moden til det, måske har du forlængst opbygget talenter, som understøtter dig i denne nye situation
Din mave kan ikke skelne imellem fakta, og de følelser som er forbundet med en gammel historie.
Derfor er det vigtigt, at du konsulterer dit hjerte i stedet for din mave, for det er i hjertet, at din intuition har bolig. Din intuition arbejder sammen med din sjæl, som arbejder sammen med noget som er meget større, og som vi ikke gider komme ind på i dag, men det er lidt som et firma, med leder, mellemleder, og så den der medarbejder, der kan være bange for forandring, hvis ikke forandringen gik så godt sidst.
Altså, så er det sådan, altså i min verden, at sjælen er her for at udleve, sig selv, med de egenskaber den nu har, samt at lære hvad den nu har besluttet sig for, og så dur det jo ikke, at maven bremser hele processen, fordi den sender bangeenergi ud.. Derfor..hvis du gerne vil leve et liv i balance med hvad du er kommet her for, så lyt til dit hjerte (din sjæl/ essens)

Og hvordan gør du så det ?

Du kan gøre det meditativt, ved at lægge hænderne på hjertet, mens du trækker vejret dybt, når du mærker roen, kan du spørge dit dit hjerte, om hvad du nu ønsker at få svar på. Inden for de første 3 sekunder kommer svaret. Vær obs på, at efter 3 sekunder, kan det være sindet der blander sig, og det skal det først, når vi skal til at handle på hvad intuitionen råder os til.

Du kan også danse dig/bevæge dig til et svar, hør noget fedt musik, kom godt op i tempo, og læg så hænderne på dit hjerte og spørg.
Når vi bevæger os, og kun har fokus på det, kommer sindet ud af spil, og du har derfor meget nemmere adgang til din intuition.

Det du øver dig i, bliver du god til, også når det gælder det at lytte til din intuition.

Held og lykke.

Glædeskram her fra

Mette Oxholm