Her har du hele din intuitions træning. Håber du fik noget ud af den i løbet af december, og har lyst til at fortsætte træningen. Øvelserne kan ikke tages for mange gange. Du bliver bedre og bedre for hver gang du øver. 

God lyst med træningen. 

kærligst Mette 

Sansemeditation Kom i kontakt med alle dine sanser

7 tip

Her er 7 tip til, hvordan du udvikler din intuition og der ved tager mere sjælsvenlige valg i dit liv

link til Pdf

Det kræver bare ofte en masse mod og viljestyrke, at handle på sin intuitions stemme. 

Ofte, får vi en masse inspiration, fra vores intuition, men disser det med det samme, fordi, frygtens stemme begtynder at tale. 

Vi får ikke handlet, fordi vi er styrret, af bla. normen, burde og skulle. De er også meget nemmere at navigere efter, fordi det er det vi er trænet i – hvem har nogen sinde trænet dig i, at lytte til dig selv, og gøre hvad der føles rigtigt ? nej du er nok nærmere træniet i, hvad der ER rigtigt, sådan set med samfundets øjne.I disse øvelser bliver du trænet i, hvad der føles rigtig.. og jeg er ret sikker på, at det der føles rigtigt – giver den der campagnebrus i kroppen følelse, er den rigtige. Den kan vare fra 1 sekund til mange, alt efter hvornår din frygt tager over. for nogen tager frygten over ret hurtigt. Hvis du er en af dem, er det eksfra svært, at mærke hvad der er intuition, og hvad der er dit bevidste jeg. 

 

Intuitionstræning spørgsmål. Følg anvisningen fra videoen

Her under finder du lidt mere viden om dit 3.øje og den tilhørende pinialkirtel. 

Vores intuition virker bedst, når vi er rene og højfrekvente, altså at vores både indre og ydre miljø er sunde, og passe til dem vi er, og det vi gerne vil opnå. 

Kan ikke sige det nok gange.. det du gerne vil manifestere, lyttes til af universet, som guider dig via din intuition. vælger du at overhøre den den, enten bevidst (pga. frygt, manglende mod, eller andet) bliver din ønsker ikke manifesteret, alt manifestation hander om, hvor god du er til at gribe de bolde, som kommer fra universet. Er du klar til at 2020 skal være året, hvor du lytter og handler efter din intuition ? 

Her under finder du det der kaldes Remote Viewing. Her skal du i den grad i kontakt med dine sanser. 
Du finder lydfil med beskrivelse samt opgaveark til udprint og en billedeserie, som du skal mærke ind på. Efter hvert billede, er det godt lige at tage en lille pause, så du ikke blander energierne sammen. 

i E-guiden, her under finder du øvelser, som guier dig til intuitive metoder, som du kan bruge i din hverdag, bla. til at slippe traumer, finde ud af hvilke form for informationer, der nemmest opfattes af dig. (sansning, eller infrmation via din sjæl)

I videoerne, finder du metoder til at kende forskel på din sjæls stemme og egoets stemme. 

Husk, at det kræver øvelse at leve med intuitionen, som ren guidning, da vi alt for længe har skulle lade os guide af, hvad der passer bedst ind i samfundets norm. 

Her ved siden af, finder du en guidet meditation, som kan føre dig i forbindelse med din guider. Há gerne et spørgsmål klar, inden du drager ud på rejsen. God tur 

Meditation/healings musik som hjælper dig med at fjerne blokeringer mens du sover Hør den inden du falder i søvn.